Witam nagle przestał działać firefox w windows 7 firefox otwiera się i znika wyskakuje okienko program przestał działać czy chcesz uruchomić program jeszcze raz i tak w kółko .Co jest grane wie ktoś za pomoc góry dzięki
A próbowałeś FireFox-tryb awaryjny?Czy wtedy się uruchamia?
nie można w żaden sposób go uruchomić za każdym razem to samo
Próbowałeś tez przeinstalować?
Spotkałem się z czymś podobnym gdy nieopacznie usunąłem ręcznie jeden z profili w FF.
Pytanie czy osuwałeś profil lub zmieniałeś coś w nim?
nie robiłem nic w profilach szczerze to nawet nie wiem gdzie .Prubowałem już usunąć firefoxa i zainstalowałem nowego niestety efekt taki sam
Ale prawdopodobnie nie zostało usunięte wszystko,zainstaluj go raz jeszcze,bez względu na to czy się uruchomi,następnie zainstaluj Revo Uninstaller,odinstaluj “lisa” przy jego użyciu, w trybie zaawansowanym,w pewnym momencie deinstalator “Lisa” zapyta czy chcesz usunąć profil,zgódź się,następnie Revo pokaże wpisy rejestru,zaznacz wszystkie i usuń,kolejna czynność to usunięcie pozostałych wpisów,też usuń wszystkie.Po zakończonej deinstalacji przez Revo,pobierz Ccleaner,wykonaj czyszczenie systemu i rejestru.Po tym wszystkim zrób restart i ponów instalację “Lisa”.Szkoda będzie bo utracisz wszystkie Swoje ustawienia i zakładki,możesz spróbować zrobić backup zakładek przed deinstalacją przy pomocy programu Mozilla Backup.