Tak, zobacz np. to:
A to tylko błąd implementacji w set-constant
.
Tak, zobacz np. to:
A to tylko błąd implementacji w set-constant
.
Nie interesują mnie takie rzeczy. Mam i pokazuję jak działa i działa świetnie co widać na załączonym obrazku. Jakby coś nie działało to bym jednego z nich wyłączył. Ale działa.
No to nie mamy co rozmawiać - wyłączaj sobie raz jeden, raz drugi jak ci się strona rozjedzie…
WP i ONET z tymi dwoma blokerami.
@krystian3w ja tak mogę bez końca zarzucać screenshoty udowodniając ci i niszcząc twój światopogląd, że dwa blokery działające równocześnie mogą świetnie się uzupełniać.
Zmarłem …
Dlamnie jest wazne żeby nie było reklam,strona może wyglądac. Okropnie
Dobra skoro juz jest tu kilku poweruserów,a z mądrym. Zawsze miło porozmawiać- jakie przeglądarki oprócz ff używacie? Lekkiej, z działającymi wtyczkami itd. Dla mnie odkryciem był slimjet,absolutnie lekki,bardzo szybki,i naprawde świetny.
Sorry za interpunkcje,pisze z tel.
Podobnie, nie tak samo. Twoja strona choć reklamy są wyłączone to wizualnie wygląda inaczej. Masz trochę więcej czarnych dziur względem moich screenshotów. U mnie (moim zdaniem) WP wygląda estetyczniej (choć też nie idealnie)
Przez wiele lat używałem FF uważając ją za lekką. Działała idealnie na jednordzeniowym Celeronie z 1GB RAM tak było do wersji chyba 65. Potem coś popsuli i na tym sprzęcie nie dało się nawet bezproblemowo poruszać po menu przeglądarki a co dopiero przeglądać w niej strony. To mnie zachęciło tylko do poszukiwania czegoś nowego. I zostałem przy nowym Edge, który dla mnie jest lekki i niesamowicie szybki. Co prawda ja nie jestem maniakiem trzymania 40 otwartych kart równocześnie w tym samym czasie. Zwykle nie przekracza to 10 kart a nawet 5. Dlatego zasoby zjadane przez przeglądarkę w moim przypadku bardzo rzadko przekraczają nawet 1GB RAM.
WP.pl to jest ewenement, reszta stron działa dobrze. Nie będę ustawiał filtrów do strony której nie używam.
Pudelek to wp pl i reklamy wp
Taki temat jest i można z uBO wszystko zablokować, - czyli wyłapać. Disconnect też wyłapuje sporo.