Po uruchomieniu odpala mi się na 1-2sec. po czym sam sie wyłącza, raz na ok. 20 włączeń (czasami więcej) jak odpalę szybko 2-3 karty to działa dalej i nie wyłącza się dopóki sam tego nie zrobię (o co chodzi w tym…?) wiem, że dużo ludzi miało podobny problem, ale nie udało mi się go rozwiązać.
Próbowałem:
Reinstal Wtyczek typu: Flash,java,adobe - nic nie dało… wywaliłem antywir (kaspersky) - nic nie dało… dodałem do wyjątków w windowsie - nie nie dało…
próbowałem combofixem - również nic sie nie naprawiło, gdzie jest jakiś możliwy konflikt? proszę o pomoc!
Zaznaczam, że w trybie awaryjnym firefox działa poprawnie.
PC: AMD Phenom x6,4GB ram, Windows XP SP3, Radeon HD4850
Przeskanuj komputer Malwarebytes Antimalware,daj logi,może być jakiś syf w systemie na twoim koncie systemowym,dlatego w trybie awaryjnym jest ok.Robiłeś Combofixem,ale dla pewności spróbuj jeszcze tym.
Już jest FF wersja 20,starą odinstaluj i tą zainstaluj,miałem sytuacje,gdy FF 19 się “zamrażał” - to wygląda jakby wczytywał stronę i wisiał przez moment.Może być uszkodzony profil Firefoxa
Wyłączyłem akceleracji w Firefoxie i puki co ok. 10 razy poprawnie się odpalił, jak myslicie, dlaczego akceleracja była powodem wyłączania i zawieszania? (dziwne, że ten sposób rozwiązania przedstawiony jest w ok. 1-2% innych tematów o podobnym problemie a jest ich setki i o dziwo jest SKUTECZNY!)
! Dodatkowo mam pytanie ,mam to samo z Ipla (prgram to filmow/tv) po 1sec. się wyłącza, inne programy są ok działają normalnie mam z 15 innych. (może da się w systemie wyłączyć akceleracji dla poszczególnych programów?)