WItam , jak w temacie kupiłem komputer tydzień temu no i chciałem pooglądać filmy na youtube.com itp. no i co się okazało trzeba zainstalować “Flash Playera” Klikam na link który jest podany
Jednak nie mozna nic stamtąd ściągnąć , gdy ściągłem jakąś wersje z internetu z innej strony podczas instalacji gdzieś tak w połowie wyskakiwał błąd jakiś C/WIn32 coś tam coś tam i mozna było wziąść funkcje zakończ i Ignoruj , gdy wziałem Ignoruj zainstalowało sie do końca i wchodząc na youtube.com filmiki działały Jednak po wyłączeniu i włączeniu komp od nowa to samo , znowu nie ma zainstalowanego “Flash Playera” :?
Napisałem nowy temat właśnie na tym forum i ktoś podał Mi link do wersji pod przeglądarke “internet Explorer” Zainstalowało sie bez problemu , jednak efekt zerowy … wszedłem na strone i nadal filmików nie moge oglądać :? o to link do tego Playera co Mi ktoś podał
Kliknij 2 razy na ikonę Java w Panelu sterowania,otwiera Ci się okno,na górnym pasku masz Update-klikasz na niego na dole masz Update now-klikasz. http://java.sun.com/javase/downloads/widget/jdk6.jsp Pierwsza ikona z lewej