Flashget i format


(Mdod) #1

sciagnolem 52% pliku i system sie rypał wiec zrobilem format. jak go (plik) dociagnoc? uzywaw flashgeta i win98


(Jr14) #2

Jak ten plik sformatowałeś, to trzeba ściągnąć od nowa.


(Mdod) #3

ale ten plik mam na partycji D a formawtowałem C wiec ten plik mam na dysku. z rozszerzeniem jc bo flashget takierobi jak plik jest nie sciagniety od konca. moge to rozszerzeni wylaczyc no ale wracajmy do mojego mprobleum z dociagnieciem :slight_smile:


(Adarek) #4

Pewnie przeniusł plik na inną partycje , jesli tak to został .

było niedawno

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic ... t=flashget

Kliknij go ,powinno wyskoczyć wznów pobieranie albo przenies go do programu.


(lazikar) #5

Ustaw tą samą lokalizacje plików ściąganych co miałeś przed formatem. Może zaskoczy. :smiley:


(Xiao19) #6

wez zrob tak zacznij sciagac plik od nowa i podaj mu sciezke gdzie

masz zapisany stary (chyba wiesz gdzie jest) i potem niezapiszesz go od nowa(plik pobierany) tylko bedziesz (dasz komtynuuj pobieranie)

kontynuowal stary ;program powinien sciagac dalej i dociagnac ci go dokonca


(Mdod) #7

nic nie dalo kamcia

nie rozumiem napisz "normalniej"

jak ? krok po kroku


(lazikar) #8

W flash get kliknij prawym przyciskiem na sciągnij>>właściwości i ustaw lokalizacje na tą z plikiem. Po tym zrestartuj program. :smiley:


(Mdod) #9

co sie powinno stac? pokazac na liscie aurox (sciagmam auroxa) itd?

kamcia mam takie cuś "zdublowany url" sciagnij ponownie, anuluj. co robic?


(lazikar) #10

Tak powinien się pokazać ten plik. :smiley: