Mam problem jak popieram z internetu jakies pliki to po jakims czasie zawiesz mi sie komp a jesli FlashGet nie jest wlaczony to komputer sie nie zawiesi.Co moze byc tego przyczyna ze sie zawiesza??
-
Sprawdz czy nie masz zadnego syfu
-
Przeinstaluj FlashGeta
Pozdrawiam,
Proponuje usunąć flashgeta, przeczyśćić rejestr programem jv16 PowerTools 1.3.0.195 i zainstalować program na nowo.
Jeśli nie pomoże, to wywal flashgeta i przesiądź się na jego alternatywę :WellGet
Ja osobiście polecam WinGet. Najprostszy w obsłudze.
Trzeba dostroić moc pobierania w programie, (jak ma zajmować łącze) i z jaką prędkością sciągać. jeśli da sie za dużo to modemik może spalić
http://www.snapfiles.com/get/winget.html
Po co wam te Flasgety i Getrighty…
Ja ostatnio znalazłem taki super programik który nazywa sie “odkurzacz” jest bardzo dobry i wydajny usuwa wszystkie smieci z dysku i jak juz sie oczysci dysk z tych smieci to odrazu komp zaczyna lepiej smigac Pozdrawiam!
Damian a jak sie czysci rejestr tym programem co podales wyrzej?
Bo tez mialem flashgeta ale teraz sobie zmienie na inny.
karol651 mozesz podac linka??
radzę uważać na ten program - pojawia się wiele opini, że czysci nie tylko rejestr. Zanim go użyjemy radzę zrobić kopię zapasową rejestru :!:
Dokładnie bo nie raz nawet usunie jakies pliki i programy niechcą chodzic mi raz takie coś sie zrobiło ale mimo to program jest super
hmmmm. jesli mozna wiedziec to jak sie robi ten zapis?? :oops:
Start=>uruchom=>regedit=>plik=>eksportuj=>zaznaczasz “zakres eksportu” wszystko=>nadajesz nazwę=>zapisz