mam konto premium RS i chcialem sciagac pliki za pomoca flashgeta … no i mam z tym problem
wyskakuje okienko monitora schowka wybieram sciezke , ustawiam logowanie sie na serwerze wpisujac dane z konta premium i …sciaga 4kb plik rar zamiast 100mb
mam konto premium RS i chcialem sciagac pliki za pomoca flashgeta … no i mam z tym problem
wyskakuje okienko monitora schowka wybieram sciezke , ustawiam logowanie sie na serwerze wpisujac dane z konta premium i …sciaga 4kb plik rar zamiast 100mb
Ściągnij jDownloader albo USDownloader. Flashget nie umożliwia pobierania z rapidshare, obsługuje tylko bezpośrednie linki.
ściągnij FlashGot dodatek do Firefoxa, potem zaloguj się w firefoxie na rapidzie i spróbuj ponownie. U mnie działa bez zarzutu.
Ściągnij jDownloader albo USDownloader. Flashget nie umożliwia pobierania z rapidshare, obsługuje tylko bezpośrednie linki.
^
śmieszne, no chyba, że te kilkanaście GB ściągniete Flashgetem były z innego serwera niż rapidshare, chociaż w linku pisało rapidshare o.O
ehhh a bez tego firefoxa?
Z tego co wiem, to flashgot przechwytuje bezpośredni link po tym jak klikniesz download na rapidzie i daje go flashgetowi, a więc sam flashget nie obsługuje rapidshare tylko linki bezpośrednio do plików. Chyba, że coś się zmieniło, bo dawno nie używałem tej wtyczki.
W każdym razie jdownloader i tak jest wygodniejszy. Kopiujesz linki i pobierasz, bez nieptrzebnego klikania i logowania. Ma masę wtyczek i obsługuje większość hostingów.