Mam wielki problem nie moge pokonać Romy moją Wisełka Gram taktykom 4-1-2-2-1 czyli chyba najlepszą. Jestem już w ćwierćfinale pucharu UEFA i za wszelką cene musze wygrać. A wiem, że mnie na to stać bo pokonałem już Lokomotiw Moskwa 8-2, Hetha Berlin no i francuski Auxerre. Powiedzcie mi co mam zrobić?? Zagrać defensywnie czy ofensywnie, jakim stylem i taktykom grać
Ja rozumiem, że jest to dział Na luzie, ale jest jakaś granica zdrowego rozsądku. A ja mam jutro przyjęcie urodzinowe mego brata, dotychczas kupowałem mu czekoladę, a może teraz kupić mu bombonierkę :?: Ludzie, trzymajcie mnie.
EDIT: Oops, myślałem, że to dział Na luze :oops: Ale i tak uważam, że to idiotyczny temat.
>>> forumcm.net
Z moich doświadczeń to mogę Ci polecić taktykę którą grałem FC Koln.
Sezon 2005/06
2 miejsce w lidze - 72pkt
Sezon 2006/07
4 miejsce w lidze - 64pkt
zwycięstwo DFB-Pokal
przegrana w ćwierćfinale Ligi Mistrzów po dogrywce z Interem po drodze wyeliminowanie Arsenalu
Sezon 2007/08
2 miejsce w lidze - 67pkt
wygrana Ligapokal
przegrana w ćwierćfinale UEFA z Sevillą różnicą bramek.
Sezon 2008/09
Rezygnacja i objęcie stanowiska selekcjonera Urugwaju
grzena ja w 2k05 robiłem tak, na wyjeździe grałem defensywnie, u siebie ofensywnie i raczej to się sprawdzało, no nie ze wszystkimi, ale dobrze bywało, podaj jaki masz skład a i możesz ustawić najpierw 4-4-2 i przesunąć napastnika na obrone i zamienić go na obrońcę
A jakim ustawianiem gra ROMA ? podaj. Wtedy może będzie łatwiej dobrać pod nich.
Roma prowadze ten klub drugi sezon w fm06 i idzie mi b.dobrze
grzena poustawiaj ścisłe krycie na obrońców, na pomocników strefowe, napastnicy niech nie kryją i mają ustawienie ofensywne, i pozmieniaj może zawodników. to może pomoże. ja teraz w półfinale ligi mistrzów mam real madrid :?