Witam, tak jak w temacie. Da się tak zrobić ?
W jakim sensie usunąć? Format usuwa wszystko i ponownie musisz się zalogować na konto MS. Natomiast usunięcie konta Microsoft robisz na stronie MS.
w sensie chce byc zalogowany na świeżym systemie, bo to konto nie jest moje i nie znam do niego hasła, a mam na nim ważne rzeczy
Jeżeli oryginalny system lub był na tym komputerze to bez problemu. Kont możesz mieć i 1000 a co to kogo obchodzi. Tylko po co Ci to konto? Nie wystarczy Ci konto lokalne na kompie?
Mam na nim Forze Horizon 4, a jak zrobie format to usuwa mi sie konto z komputera a ja nie znam do niego hasła, i w tym tkwi problem
Napisałem, jak format działa.
Ale po co Ci do niego hasło. Jak zrobisz format to se stworzysz nowe swoje konto. Masz znać serial chyba że jest zapisany w UEFI to sam go wczyta, a nie konto. To jak możesz mieć FORZE Horizn jak nie znasz hasła do konta. Poza tym można odzyskać hasło prze Microsoft “poczytaj na necie” oczywiście jak masz legalny system. Jeżeli nasz zapisane hasło w kompie i możesz wejśc w konto to możesz zmienić hasło. Nie za bardzo wiem o co ci chodzi.