Format piosenki na magnetofon

Witam

Potrzebuję odtworzyć pewną piosenkę, która jest zapisana w formacie .mp3 na magnetofonie, który nietoleruje mp3. Do jakiego formatu muszę ją konwertować, aby ją odtworzył?

Pozdrawiam

Nie konwertujesz jej do żadnego dormatu, wypalasz płytę jako Music CD, płyta z muzyką lub coś w tym rodzaju, zależy od tego jakiego używasz programu do nagrywania.

Ekchmmmmmm a który magnetofon toleruje MP3 :?

Jeżeli chodzi Ci o odtwarzacz CD to dajesz projekt Audio CD i przeciągasz emptrójki do okna projektu, a program do nagrywania sam ci je przekonwerteruje na odpowiedni format.

I żeby jeszcze ten magnetofon "widział płyty CD. Ciężko będzie!. A na poważnie-xavee opisz jaszcze raz na czym masz zapisaną tą piosenkę(taśma magnetofonowa?) i na czym chcesz ją odtworzyć. Jeżeli jest to MP3 i chcesz to mieć(i odtwarzać) na taśmie to myślę że konwersja do Wave wystarczy. Pozdrawiam. P.s-może to będzie ci pomocne:http://www.download.net.pl/668/MP3-To-Wave/

Oczywiście chodziło mi o odtwarzanie na boomboxach (czyli radiach z CD), a nie na magnetofonie :wink:

Dzięki za pomoc

Pozdrawiam

• w takim razie tak jak napisałem, konwersja MP3 :arrow: Wave, póżniej wypalasz płytę CD i powinno chodzić. Pozdrawiam.