Witam.
Chce zrobić format Windows XP. Oprócz niego mam na innej partycji Windows 7 ale boję się, że jak zrobię reinstalację XP to utracę go. Proszę o pomoc co robić. Pozdrawiam
Witam.
Chce zrobić format Windows XP. Oprócz niego mam na innej partycji Windows 7 ale boję się, że jak zrobię reinstalację XP to utracę go. Proszę o pomoc co robić. Pozdrawiam
Nie masz się czym martwić. W przypadku problemów z rozruchem wystarczy uruchomić menu instalatora Windows 7z płyty instalacyjnej/pendrive i wybrać opcję naprawy. Instalator sam zdiagnozuje problemy i je naprawi
Witam
Jeśli nie usuniesz partycji na której jest 7-emka powinno być wszystko oki. 
po instalacji winxp musisz dać napraw z płytki sió7emki ponieważ nie uruchomisz go
bootloadery ładuje się od najstarszego do najnowszego
Kolega wcześniej Uzi niewie że xp nie wykryje sió7emki
Małe nieporozumienie myślałem że ma zrobiony obraz (trzyma na dysku) i boi się o sam fakt usunięcia danych z innej partycji.Przepraszam.Pozdrawiam.
Witam ponownie.
Zrobiłem format i na nowo postawiłem Windows XP. Niestety opcja napraw z płyty Windows 7 nie chce mi zadziałać. Za każdym razem jak zrobię napraw to na nowo po restarcie włącza mi się XP, a ja chce mieć wybór czy uruchamiam XP, czy 7. Czy może coś źle robię? Mógłby mi ktoś wyjaśnić po kolei jak to się robi? Z góry dziękuję 
– Dodane 23.02.2010 (Wt) 18:50 –
Odp ktoś?