Forum internetowe

Witam. To jest mój pierwszy post na stronie o której słyszałem wiele dobrych słów. Mówiono mi, że tutaj otrzymam dobre wskazówki. Chciałbym zrobić forum społecznościowe, które powinno być przede wszystkim stabilne, szybkie, przejrzyste i miało ciekawe funkcje. Słyszałem, że najlepsze będzie phpbb3, gdyż poszukuję tylko darmowego. Również potrzebuję dobry serwer tak na 200 osób na początek. Proszę o poradę. Jaki skrypt i jaki serwer wybrać. Serwer oczywiście płatny, lecz dosyć tani, aby tylko wystarczył transfer.

Myślę, że wystarczy Ci phpbb3 (właśnie je podziwiasz ;)) a co do serwera to dużo tego jest na forum więc poszukaj, albo looknij na www.ehost.pl - ja mam tam serwer i działa bez problemów, no raz się może zdarzyło 15 minut przerwy w działaniu, ale każdemu się może zdarzyć :wink:

Mam problem. Przerobiłem styl Solaris do mojego forum, ale zauważyłem, że nie pasuje do wersji phpbb. Styl jest do phpbb2, a ja mam phpbb3. Czy można jakoś zmienić styl, aby pasował do phpbb3? A może zainstalować phpbb2, jeśli różnice między nimi są niewielkie?