Witam.
Tak jak w tytule poszukuję fotela za 500 no góra 600zł (fajnie jakby udało się zamknąć w tych 5 stówkach no ale jak warto będzie dopłacić to czemu nie). Najważniejsza jest ergonomia, żeby plecy mi nie wysiadły bo tego bardzo mi brakuje. Wygląd i inne kwestie mam z tyłu głowy. Dzięki za wszelkie propozycje 
Idz do sklepu i posadź tyłek na kilku, potem wybierz najwygodniejszy.
Fotel tak jak buty, każdy ma inne wymiary, kształty i … twardość tyłka 
Markus od ikea
ale dużo osób mówi że wcale nie jest taki wygodny
Najwydajniejsze są kadłubki
Dla mnie teoria pójścia do sklepu i posiedzenia sobie nie jest do końca dobra. Dlaczego? Moim zdaniem ze względu ,że często jest drastyczna różnica między pierwszym wrażeniem , a tym jak będziemy się czuć po dłuższym siedzeniu na danym fotelu. Nie zawsze fotele które są super wygodne na krótką metę sprawdzają się przy dłuższym siedzeniu.
Oczywiście racja, tylko te oceniane “okiem na ekranie”, a nie “tyłkiem w sklepie” prawdopodobnie mają jeszcze niższy succes rate 
Ale już oceny przez ludzi ,którzy użytkują fotel przez jakiś czas ma spory sens.
Ten Inferno Titan może się chociaż czymś pochwalić? Wytrzymały jest? 7 stówek to za dużo na mój budżet, ale widzę ten fotel w wersji z ekoskórą za niecałe 500. W starym fotelu pękła mi blacha od śruby siedzenia. Był z alledrogo i kosztował około 200zł. Wytrzymał jakieś 4 lata, więc myślę, że ten kubełek powinien poradzić sobie jeszcze lepiej, czyż nie? 
@ref
Znalazłeś tańszy fajny gamingowy fotel materiałowy za 6 stówek 
Siedziałem na tym z eko skóry u kumpla chwalił że mega wygodny i potwierdzam
za taki hajs jest super wygodny no tylko że lato to problem trzeba ręcznik dawać bo sie człek poci