Witam:D A wiec mam taki problem z aparatem jak go włączę to jest ok można robić zdjęcia itp jak przełączę na wideo tez jest ok ale jak gdy znowu przełączę na foto to wyskakuje “wystąpił nieoczekiwany błąd” jak zrestartuje tela lub go wyłączę i włączę telefon to aparat już się nie włącza i kolejny błąd “foto wideo nieobsługiwana funkcja” a czasami się wyświetla “foto wideo już w użyciu” ale zabawne gdy wyciągane baterie z tela normalnie gdy telefon jest na chodzie i włączę go to aparat działa ale jak przejdę znowu do wideo potem do foto to problem powraca. Robiłem już wszystko hard format, hard format + format karty pamięci, hard format+ ponowna instalacja oprogramowanie z NSU i nadal jest to samo!
wina sprzętu na pewno nie bo by ciągle nie dzialala kamerka. Co mogę jeszcze zrobić (oprócz serwis)?? telefon nokia n81 8gb
Chyba nie masz innego wyboru niż oddać do serwisu . Znalazłem stronke możesz sobie poczytać.
http://www.n81street.com/forum/showthre … 7b412&
Dokładnie opisali tam twój problem. Głównym rozwiązaniem było oddanie jej do serwisu nokii ( była na gwarancji). Format nie pomaga nowy firmware też.Poczytaj sobie.
Miałem ten sam problem z moją n95 8gb wymiana tasiemki rozwiązała problem