Hej wszystkim
Jaki z tych trzech edytorów plików PDF jest najlepszy? Może ktoś napisać plusy i minusy tych programów lub tak ogólnie doradzić mi wybór programu? Za wszystkie komentarze będę bardzo wdzięczny.
Serdecznie pozdrawiam
Gregor1111
Hej wszystkim
Jaki z tych trzech edytorów plików PDF jest najlepszy? Może ktoś napisać plusy i minusy tych programów lub tak ogólnie doradzić mi wybór programu? Za wszystkie komentarze będę bardzo wdzięczny.
Serdecznie pozdrawiam
Gregor1111
Wymienione programy znam bardziej z nazwy niż ze styczności z nimi, ale ja bym dorzucił do listy PDF-Xchange Editor.
Powiem tak, testowałem wiele edytorów pdf. Żaden nie był w stanie konkurować z Adobe Acrobatem.
Do czego konkretnie planujesz używać takiego edytora?
Ogólnie do edytacji plików pdf. Nie mam nic takiego konkretnego na myśli, tylko ogólne takie rzeczy.
Cokolwiek to konkretnie jest ta: "edytacja Ja na ten przykład dostaję od grafika projekty etykiet, które On przygotowuje w Ilustratorze i zapisuje w plikach *.ai. Edytuję teksty w Acrobacie, zapisuję w pdf i mu odsyłam. Nie do wykonania w żadnych z innych edytorów, które testowałem.
W sensie szyfrowanie plików, podpisów cyfrowych, znaków wodnych, zapisu z innego formatu na plik pdf, zmiana pliku pdf i itp.