Na wstępnie najmocniej przepraszam nie wiedziałam pod jaka kategorie podpiac ten temat mam problem od wczoraj kiedy zakupilam nowy monitor mam straszne problemy ktorych nie mialam dotychczas mianowicie w pewnym momencie wszystko na moim ekranie zie zatrzymuje (brak odpowiedzi) i jedynym wyjsciem z tej sytuacji jest manualny restart komputera, nawet ctrl + alt + del i wyłączenie wszystkiego w menedżerze zadań nie pomaga zwykle po tym mam czarny ekran do czasu resetu dzieje sie tak jak juz mowilam od podlaczenia nowego monitora.
Chcialabym także zaznaczyc ze monitor nie jest podlaczony do plyty glownej (moj tablet graficzny jest do niej podlaczony i musi byc bo inaczej by nie dzialał) tylko do tego drugiego wejscia hdmi wyzej przy wejsciach usb dodam jeszcze ze uzywam kabli nie ktore przyszly z tym 27" monitorem a tym wczesniejszym ktory byl 24" poniewaz te od nowego monitora nie działały chociaz nie sadze ze to wszystko mogloby sie dziac przez inne kable od monitora. Jesli to cos pomoze zaznaczylam na czerwono kable od monitora i na niebiesko kable od tableta pozdrawiam.
Tablet graficzny podpięty pod grafikę dedykowaną tak? Moniotor podpinasz pod dedykowane GPU, jak masz, a nie zintegrowane (złącza na płycie głównej).
Haha nie specjalnie zrozumialam ale kolega mi wytlumaczyl ze z twojej wypowiedzi chodzi o to ze cos zle podpielam tak? Tablet graficzny musi byc podpiety do tej płyty glownej poniewac nie dzialalby mi (no signal) miec hdmi od tabletu jest w plycie glownej a hdmi od monitora jest tam wyżej zrobilam zdjecie od tylu tak ogolnie wszystko moze to pomoze, a moze chodzi o to ze to przez to ze nie są to kable od tego monitora?