Fujitsu Siemens AMILO PI 2530 - recovery software UWAGA!

Witam

Uwaga na FS recovery software dostarczany z LAPTOPEM. Wykonalem kopie z czasu dostawy na plytach DVD i niestety

przy przywracaniu dysku z czasu dostawy wysypal mi sie caly proces (na 2 plycie DVD jest zwis, nic sie nie da zrobic oprocz przewania…)

Stracilem Viste HP, sterowniki, Nero i caly inny soft dostarczany z Laptopem.

A wszystko przez to ze podkusilo mnie przestawianie partycji, bo te co sa utworzone to jakis niezbyt madry czlowiek tworzyl.

1 - 12 gb na obraz Visty

2 - 70 gb rozpoczeta instalacja Visty

3 - 60gb wolna partycja

Czy ktos kto ma tego Laptopa moglby spakowac katalog Drivers (okolo 50 mb) z partycji gdzie jest zainstalowana Vista i wrzucic na jakis plikus.pl

Co prawda zainstalowalem VISTE z innej plyty i w wiekszosci przypadkow stery sa ale wolalbym miec oryginalny katalog z wszystkimi sterami.

Mimo wszystko w menadzerze urzadzen mam 2 wpisy o brakujacych sterownikach…

Bede bardzo wdzieczny…

Pozdrawiam

Nie wiem po co Tobie zawartość folderu Drivers jeżeli wraz z Pi 2530 dołączona jest płyta “Drivers & Utilities Consumer Notebook 2007.10” na niej znajdują się wszystkie sterowniki do tego akuratnie laptopa i po wybraniu symbolu Pi 2530 można skorzystać z automatycznej instalacji wszystkich a w szczególności brakujących sterowników wraz z hotfixami. Niestety nie mogę przesłać katalogu Drivers bo kilka dni temu poskładał mi się system i był niestety był format. Jeżeli nie masz płyty spróbuję jakoś pomóc a jak będziesz miał od kogoś katalog Drivers to chętnie i dla siebie poproszę byle by był.

Pozdrawiam

Niestety kupilem laptopa wczoraj i nie otrzymalem takiej plyty…

takze jesli to jest mozliwe prosze o pdoeslanie sterownikow do AMILO PI 2530

witam ja mam kompa od roku i mam wszystkie plytki moge przegrac plyte drivers i wyslac komus jesli by chcial w razie czego dzwonic 693523666 lub pisac na maila tomek1385@o2.pl pozdro

Przed zakupem notebooka trzeba się upewnić czy są płyty instalacyjne, jest to najlepsze rozwiazanie niż ukryta partycja na dysku (kto to wymyślił) :expressionless: . Ja posiadam Toshibe i na jednej płycie jest Windows wraz ze wszystkimi sterownikami. Wkładasz jedną płytkę do napędu i instaluje się Windows wraz ze sterownikami do wszystkich podzespołów =D> . Przed zakupem trzeba patrzeć na takie sprawy, czy producent daje płyty, bo potem takie są przypadki jak w temcie :wink: .

Właśnie o to chodzi że nadchodzi era produkowania sprzętu bez dawania do zestawu jakich kol wiek płyt