Fusion-Themes.pl - Themy dla PHP-Fusion

Zapraszam na największą Galerię Themów dla CMSa PHP-Fusion i eXtreme-Fusion.

Proszę o opinie i uwagi.

http://fusion-themes.pl

Adres, jest ok. Desing ładnie wykonany.

Jednym słowem dobra robota.

Rozumiem 0RaFiK0 że jesteś właścicielem firmy web2be.pl?

Czy tylko webmasterem pracującym w tej firmie?

Jeśli to nie twoja robota to jakie mamy wystawić “opinie i uwagi” hm?

@AdamMz- Na Whois. Są wszystkie dane związane z właścicielem domeny.

Wystarczy podać adres, i wpisać w odpowiednie pole. Kod z obrazka.

Raczej, nie będę dalej wnikał z autentycznością danych. Podanych w formularzu rejestracji :?

web2be.pl wykonało tylko i wyłącznie projekt graficzny… Nie jestem w żaden sposób związany z tą firmą, natomiast jestem RaFiK - jeden z adminów extreme-fusion.pl. Prosze o opinie i uwagi na temat samej strony, funkcjonowania, co można zmienić, co przydatnego dodać…

To było pytanie retoryczne heh :wink:

Wiadomo że ani layot, ani themesy nie są własnością 0RaFiK0’a więc co tu oceniać?

Nawet jeśli 0RaFiK0 pracował by na stawisku webmastera / grafika w tej firmie obowiązywała by go specjalna klauzula poufności i pozamiatane =D>

Ok w przyszłości zastrzeż co jest twoje a co nie jeśli chwalisz się jakimś linkiem :slight_smile:

No grafika bardzo ładna, pochwała dla firmy która skroiła ten lay.

Co do reszty, to kują mnie strasznie te reklamy adsense które i tak nie mają skąd pobrać treści i wyświetlają dziwne rzeczy.

Ps: Wiesz że w.d. regulaminu adsense TEORETYCZNIE nie powinieneś umieszczać reklam na tej stronie przez brak “sensownej” treści, popróbuj z treścią reklam dopasowaną do upodobań użytkowników żeby się zwróciło w $$$ to strasznie użytkowników boxami :smiley:

Pozdrawiam.

Zmieniać w stylu, nie ma co. Ocena, (albo dla firmy 9 lub dla właściciela 8)