Zapraszam na największą Galerię Themów dla CMSa PHP-Fusion i eXtreme-Fusion.
Proszę o opinie i uwagi.
Zapraszam na największą Galerię Themów dla CMSa PHP-Fusion i eXtreme-Fusion.
Proszę o opinie i uwagi.
Adres, jest ok. Desing ładnie wykonany.
Jednym słowem dobra robota.
Rozumiem 0RaFiK0 że jesteś właścicielem firmy web2be.pl?
Czy tylko webmasterem pracującym w tej firmie?
Jeśli to nie twoja robota to jakie mamy wystawić “opinie i uwagi” hm?
@AdamMz- Na Whois. Są wszystkie dane związane z właścicielem domeny.
Wystarczy podać adres, i wpisać w odpowiednie pole. Kod z obrazka.
Raczej, nie będę dalej wnikał z autentycznością danych. Podanych w formularzu rejestracji :?
web2be.pl wykonało tylko i wyłącznie projekt graficzny… Nie jestem w żaden sposób związany z tą firmą, natomiast jestem RaFiK - jeden z adminów extreme-fusion.pl. Prosze o opinie i uwagi na temat samej strony, funkcjonowania, co można zmienić, co przydatnego dodać…
To było pytanie retoryczne heh
Wiadomo że ani layot, ani themesy nie są własnością 0RaFiK0’a więc co tu oceniać?
Nawet jeśli 0RaFiK0 pracował by na stawisku webmastera / grafika w tej firmie obowiązywała by go specjalna klauzula poufności i pozamiatane =D>
Ok w przyszłości zastrzeż co jest twoje a co nie jeśli chwalisz się jakimś linkiem
No grafika bardzo ładna, pochwała dla firmy która skroiła ten lay.
Co do reszty, to kują mnie strasznie te reklamy adsense które i tak nie mają skąd pobrać treści i wyświetlają dziwne rzeczy.
Ps: Wiesz że w.d. regulaminu adsense TEORETYCZNIE nie powinieneś umieszczać reklam na tej stronie przez brak “sensownej” treści, popróbuj z treścią reklam dopasowaną do upodobań użytkowników żeby się zwróciło w $$$ to strasznie użytkowników boxami
Pozdrawiam.
Zmieniać w stylu, nie ma co. Ocena, (albo dla firmy 9 lub dla właściciela 8)