GA-Z170x - ultra gaming instalacja dodatkowych driverów

Witam Chciałbym zainstalować kilka driverów ze strony płyty gdyż być może nie wszystkie zainstalowałem . Przy instalacji nowego BIOS , sprawdziłem z własnymi notatkami i chipset -jednej pozycji nie było. Być może zainstalowałem nie wpisując jej numer albo przeoczyłem i jej brak . Czy zatem można ją zainstalować w sytuacji gdy komputer pracuje czy tylko przy formacie .Jeśli można w czasie pracy to jak to zrobić gdzie go wypakować . Mam Win 7 Home 64 .

Pobierasz sterownik, wypakowujesz gdzie chcesz, zwykle albo startuje sam, albo uruchamiasz instalator i dalej cię pokieruje. Na końcu przeważnie restart i tyle.

Dziękuję tak zrobiłem i jest ok czy mogę jeszcze prosić o uwagi co można by zainstalować z innych sterowników. Mam taki komp . GA-Z170x Ultra gaming, i7-6700 ,3,4GHz , HyperFury DDR4 .16GB ,Nvidia GeForce GTX 780 używam go do Adobe Prem CS5 dla domowych filmów . Trzy dyski HDD . uruchamiam od 57sek do 1.20 sek a wszystkich aktualizacji jest 50 . Czy gdybym podesłał jpg z innymi modułami które są do zainstalowania mógłbyś mi podpowiedzieć . Czy jak ponownie instaluję ten sam sterownik to dostaję informację że już on jest .? Przepraszam ale komp. to dla mnie inna epoka a satysfakcją że samemu wgrałem nowego ster.Biosu - oczywiście wcześniej zbierałem informację . Jak się tutaj zamieszcza jpg czy klasycznie Ctrl +V
Dzięki za wszystko

Czasami tak, czasami nie. jak się zainstaluje ponownie taki sam, to nic się raczej nie stanie. jak instalujemy sterownik starszy, to część z nich wyświetli komunikat o tym fakcie i umożliwi przerwanie instalacji.