Gadu - Gadu 8

A co ma łączyć? Skoro to nawet nie jest oficjalna beta GG8?

Pozostaje nam tylko czekać.

http://di.com.pl/news/21125,0,Gadu-Gadu … zacja.html

Ja radzę osobom, które mają problem, że nie łączy używać wersji ze strony http://www.gadu-gadu.pl i poczekać aż za kilka miesięcy zostanie wydana stabilna wersja nr 8. Obecna wersja nie jest raczej nawet oficjalną betą. Jest to robocza instalka, która przeniknęła do sieci. Od razu po stwierdzeniu faktu GG Team zablokował możliwość łączenia się za pomocą nowego protokołu i dopóki nie odblokuje nie widzę tematu.

Jarosław Rybus, rzecznik Gadu-Gadu poinformował wczoraj Dziennik Internautów, że jest to wciąż wersja rozwojowa GG8, przeznaczona wyłącznie do wewnętrznych testów, a nie publicznych. Dowiedzieliśmy się równie, że jak tylko pojawi się stabilna, „oficjalna” wersja beta, to producent uruchomi specjalną stronę poświęconą Gadu-Gadu 8.0, skąd będzie można pobrać komunikator i testować jego działanie.

Mi się na chwile połączyło ale po 10 s się rozłączyło

matekadamczak , wątpie żeby tak było, bo nie włączą narazie tego nowego protokołu GG :stuck_out_tongue:

No i MACIE! !!

http://legalne.info/soft/349/Gadu-Gadu

Artur1996 , taa mamy od dawna…

Weż się człowieku schowaj i się nie pokazuj lepiej na oczy :x :x

Powiedz lepiej rodzicom, żeby odcieli Ci ten kabel od neostrady, będzie mniej syfu na forum… :x :lol: #-o

Artur1996 ,

Może przeczytasz co tam pisze?

Mnóstwo ludzi do mnie pisze z pytaniem dlaczego im gadu 8 nie działa… Mogliby najpierw przeczytać a później się wypowiadać…

Napisałem Maila do Gadu-Gadu z pytaniem Kiedy wyjdzie publiczna Beta Gadu-gadu 8.0 ?

A oni odpowiedzieli Niestety nie jestem w stanie podać konkretnego terminu.

No to czekamy xD

Tak szczerze: nie ma na co czekać. Albo nie, źle piszę. Warto czekać na dopracowanie nowego AQQ :slight_smile:

AQQ jest coraz lepsze :slight_smile: GG się boi AQQ.

Ja GG znam od urodzenia i mam z nim miłe wspomnienia :slight_smile:

GG pisał jeden człowiek to czego moglibyście się spodziewać, a AQQ dużo ludzi … przekonamy się w GG 8 co będzie lepsze…

Z tego co wiem to AQQ też pisał/pisze jeden człowiek.

A i jeszcze jedno !

Dlaczego wiadomościach częściej się słyszy o Gadu-gadu niż o aqq ?

Dlaczego? Po prostu GG jest popularne, ma dużo kasy na reklamę, a właściciel AQQ - serwis Wapster - na razie wstrzymuje się z promocją nowego AQQ do czasu wypuszczenia dopracowanej wersji.

Już sam wygląd bety nowego gg mnie zniechęca :frowning: Wygląd bardzo podobny do AQQ2. Świeci się jak za przeproszeniem jaja psu…

Wszystkie programy nowe tak się teraz świecą

Ja od nowego GG wymagam przede wszystkim… emotki “<żal>”

xDD

Bo ludzie są ograniczeni do jednego programu i nie znają alternatyw. Gdyby jabber był rozwinięty tak jak GG było by bardzo dobrze :slight_smile:

Odwrotnie, AQQ pisze Oconnel i tylko on. A Gadu-gadu kilka osób.

Miałem kilka komunikatorów. Pierwszym był oczywiście GG.Potem Tlen,potem Konnekt i spik najwygodniejszy był Konnekt