Gadu - Gadu 8

najbardziej to bym chciał aby więcej ludzi korzystało z protokołu innego niż gg, bo to np: u mnie wszyscy znajomi korzystają tylko z gg i w życiu nie słyszeli o czymś takim jak np: jabber

Spokojnie. Kiedyś internet kojarzył się tylko z niebieskim e , a dziś króluje ognisty lisek :slight_smile:

Dla mnie najlepszy komunikator to Skype, jakość rozmów jest ogólnie perfekcyjna w porównaniu do innych komunikatorów.

Ktoś widział?

http://media2.pl/internet/37617-nowe-ga … kacje.html

w końcu :smiley:

No to zostało 5 dni do premiery bety, wreszcie jakiś postęp…

Ja to bym chciał, aby większość ludzi korzystało z MSN’a. Naprawdę fajny komunikator.

A co do gg8… nigdy nie narzekałem na gg, ale czasami denerwowało mnie to, że jest taki… ‘ubogi’. Może kiedyś to się zmieni.

A ja bym chciał, żeby każdy mógł wybrać komunikator jakiego potrzebuje, a mimo to żeby mógł rozmawiać bez problemu ze znajomymi…

To zainstaluj sobie Mirandę :stuck_out_tongue: .

Masz racje MSN jest problematyczny, beznadziejny w obsłudze zrywa połączenia, a jakość połączeń jest żenujaca. Ogólnie jest to jeden z najgorszych komunikatorów jakie istnieją, więc nie ma co w to wchodzić.

http://www.instalki.pl/news/news.php?id … li%C5%BCej

Pare skreenów z nowego gg.

Jakie to cukierkowate, niech popracują nad stabilnością a nie nad wyglądem. Chyba będę musiał się przesiąść na WLM, ale nie wiem kiedy opracują wtyczkę, która obsługuje sieć GG. Cały świat MSN lub WLM a Polska - GG :?

Ja z MSN’a korzystam tylko na moim telefonie komórkowym (Windows Mobile) tak więc jestem tam cały czas online. Na PC tez używam MSNa i sprawuje się bardzo fajnie.

Damian30

Szybki jesteś !

Te screeny są stare już dawno były zresztą chyba nawet w tym temacie.

A co do premiery to 30 czerwca razem z ważnym wydarzeniem z historii XP’ka jakim będzie koniec sprzedaży OEM tego systemu.

Ej ludzie dzisiaj mieli odblokować Nowe Gadu … A tu dalej nic ;(

Sicu (Final), spokojnie, dzień się jeszcze na dobre nie zaczął :wink:

Programiści z GG tez ludzie, muszą się wyspać :smiley:

UWAGA O 12 POWINNY BYĆ JUŻ URUCHOMIONE SERWERY NOWEGO GG 8.0.

pewnie nie będzie się dało zalogowac tak bedzie zapchane xD

Już jest nowa wersje na legalnym.info! Zassysać, póki ciepłe :smiley:

Ciekawe skąd oni to mają jak na stronie GG jeszcze nawet o tym nie napisali…

FRESZ , to jest wersja, beta i jej nie będzie na stronie GG, będzie na oficjalnej stronie Gadu-Gadu 8 :wink: