najbardziej to bym chciał aby więcej ludzi korzystało z protokołu innego niż gg, bo to np: u mnie wszyscy znajomi korzystają tylko z gg i w życiu nie słyszeli o czymś takim jak np: jabber
Spokojnie. Kiedyś internet kojarzył się tylko z niebieskim e , a dziś króluje ognisty lisek
Dla mnie najlepszy komunikator to Skype, jakość rozmów jest ogólnie perfekcyjna w porównaniu do innych komunikatorów.
w końcu
No to zostało 5 dni do premiery bety, wreszcie jakiś postęp…
Ja to bym chciał, aby większość ludzi korzystało z MSN’a. Naprawdę fajny komunikator.
A co do gg8… nigdy nie narzekałem na gg, ale czasami denerwowało mnie to, że jest taki… ‘ubogi’. Może kiedyś to się zmieni.
A ja bym chciał, żeby każdy mógł wybrać komunikator jakiego potrzebuje, a mimo to żeby mógł rozmawiać bez problemu ze znajomymi…
To zainstaluj sobie Mirandę .
Masz racje MSN jest problematyczny, beznadziejny w obsłudze zrywa połączenia, a jakość połączeń jest żenujaca. Ogólnie jest to jeden z najgorszych komunikatorów jakie istnieją, więc nie ma co w to wchodzić.
Jakie to cukierkowate, niech popracują nad stabilnością a nie nad wyglądem. Chyba będę musiał się przesiąść na WLM, ale nie wiem kiedy opracują wtyczkę, która obsługuje sieć GG. Cały świat MSN lub WLM a Polska - GG :?
Ja z MSN’a korzystam tylko na moim telefonie komórkowym (Windows Mobile) tak więc jestem tam cały czas online. Na PC tez używam MSNa i sprawuje się bardzo fajnie.
Damian30
Szybki jesteś !
Te screeny są stare już dawno były zresztą chyba nawet w tym temacie.
A co do premiery to 30 czerwca razem z ważnym wydarzeniem z historii XP’ka jakim będzie koniec sprzedaży OEM tego systemu.
Ej ludzie dzisiaj mieli odblokować Nowe Gadu … A tu dalej nic ;(
Sicu (Final), spokojnie, dzień się jeszcze na dobre nie zaczął
Programiści z GG tez ludzie, muszą się wyspać
UWAGA O 12 POWINNY BYĆ JUŻ URUCHOMIONE SERWERY NOWEGO GG 8.0.
pewnie nie będzie się dało zalogowac tak bedzie zapchane xD
Już jest nowa wersje na legalnym.info! Zassysać, póki ciepłe
Ciekawe skąd oni to mają jak na stronie GG jeszcze nawet o tym nie napisali…
FRESZ , to jest wersja, beta i jej nie będzie na stronie GG, będzie na oficjalnej stronie Gadu-Gadu 8