Dziwi mnie w takim razie w ogóle że wpadłeś na pomysł użycia do omawiania jakichś tak ważnych spraw gg, w przypadku którego wszystko w postaci czystego tekstu siedzi w pakietach.
Jabber z sslem, ale i to da się obejść jeśli będzie komuś trzeciemu zależało i będzie miał sensowne pojęcie o funkcjonowaniu sieci. Zresztą - nie ma bezpiecznej formy komunikacji tak naprawdę, to, co człowiek wymyślił, człowiek potrafi obejść
a mi się wydało, że dość niedawno spółka Szajsu-Szajsu powiedziała: Szajsu-Szajsu będzie miało SSL w wersji 2 (bodajże). I co? Wyszło im to, czy nadal przechwytywanie rozmów jest tak łatwe jak włączenie komputera?
Heh, naprawdę przesadzasz… sam dbam o poufność swoich rozmów/emaili itp ale bez przesady… jaka jest szansa aby ktokolwiek mógł podsłuchać moja rozmowe przez jabba ? żądna…
W ogóle co to za pomysł, żeby informację “na skale światową” przekazywać przez internet? Skoro to takie ważne to niezależnie od odległości chyba warto się spotkać…
owszem, ale jeżeli w konferencji bierze udział kilka osób z różnych krajów, dodając do tego okres najbardziej pracowity w roku to czasem bywa to niemożliwe…
nie użyję i tak komunikatora GG, skorzystam z innej drogi komunikacji…
GG zapisuje nasze rozmowy, bo kiedyś na GG straszył mnie bandyta, że mnie zabije itp. To poszedłem na policje, oni do admina GG i wszystko się wydało! Bandyta został ukarany, więc nie polcam wam zastraszania kogoś przez GG :-x
Weź se człowieku ściągnij GG 7.3 i niech twój kolega też se ściągnie GG7.3 i będziecie mieli SLŁ 0bit, Kaczyński z niego korzysta jak gada z Lepperem przez GG 7.3 o bardzo ważnych sprawach.