Mam problem odnośnie Sony Ericssona w300i. Telefon mam w plusie. sciągnełam ze strony gg mobilne gadu przesłałam na telefon przez dłuższy czas nie mogłam znaleźć gdzie ten plik sie może znajdować, pare dni temu znalazłam w: Menedzer plików-Wideo pod nazwa GGPlus. Naciskam Instaluj po chwili dosłownie wyświetla mi się komunikat: Operacja nie powiodła się.
Ustawiał ktoś jakieś parametry coś w ustawieniach żeby można było pobrać. Jakieś środki nas koncie mam. Móglby mi ktoś pomóc, nakierować na te ustawienia żebym mogła pomyślnie wgrać program?
Jeżeli są środki na koncie, ewentualnie pakiecik na internet, to wchodzimy przez telefonik na mobilne.gadu-gadu.pl i tam wybieramy model i instalujemy bezpośrednio ze stronki. Za gadu płaci się abonament, złotówkę na tydzień, polecam gochat, całkowity jego koszt to tylko kupno -1,22PLN i wyglądem jest o wiele lepsze od gadu.
Środków na koncie prawie nie ma Istnieje inny sposób bo za połączenie i zanim zainstaluje ze stronki minie chwila i mi zdąży wciąć pewnie kilka zł… da się w ogóle na ten model gg zainstalować. Tylko dlaczego nie ma połączenia… może te profile internetowe są nie tak ustawione… nie mam pojęcia jak to ustawić…
Witam. Ja mam na w200i i ładnie działa, to z pewnością na w300 też będzie. Byc może złą wersję pobrałeś bo jest tam chyba tez na symbiana na jave i chyba coś jeszcze. Ja mam ustawiony profil internetowy “Internet” do pobrania z strony plusa.
A tak w ogóle to jestem dziewczyną. Wybrałam wap gprs. Ściągnełam podane gg z tego linku… tyle że nie skasowałam z telefonu tamtego co miałam. I ściągneło się p[od nazwą mgg(2) i nie wiem gdzie mam tego wyszukać przesłanego z komputera do telefonu pliku?
Heh, no tak. Dziewczyno plik będzie tam gdzie go wkleiłaś jeśli przesyłasz przez kabel. Aha, do działania gg bodajże jest potrzebne ustawienie internet a nie wap gprs
Bo napisałeś tak jak do chłopaka a ja właśnie wybrałam wap gprs… czyli mam jeszcze raz wybrać te ustawienia internet? Poprzednio byl w Wideo w menadzerze plików…
– Dodane 11.03.2009 (Śr) 21:11 –
Tylko teraz mam wybrać int. gprs tak?
– Dodane 11.03.2009 (Śr) 21:32 –
Ok już mam w telefonie teraz jeszcze jedno pytanie czy jak wchodzę na gadu przez telefon to mogę mieć ustawiony już status jako dostepny a nie Mobilne Gadu… cos takiego jak juz bylo wprowadzone jak zapisywalam swoje dane… ?
Najlepiej jak wykupisz sobie pakiet 20 mb za 5 zł na miesiąc no i oczywiście za gg trzeba płacić 1,22 na tydzieć potem chyba jest ileś tam na miesiąc, no i nie możesz mieć kąta zablokowanego
Musisz mieć coś na koncie, potem musisz wykupić abonament na gg. Natomiast pakiet internetowy za 5 zł to jak chcesz, ale uwierz mi że opłaca się go kupić
A jaki ten abonament ma byc? Place wiecej niz 5 zl. Zeby korzystac. Dzis kupilam karte weszlam na jakies pare minut i po chwili juz nie miala nic na koncie? Czyli co musze wykupic i jakis kod na to jest tak?
– Dodane 12.03.2009 (Cz) 22:05 –
Mam kolejny problem. Kiedy chce zmienic status na dostepny… laduje mi sie…autoryzuje po czym po chwili wyswietla mi sie: Zle haslo. Dlaczego tak sie robi? Mialam 5 zl na koncie… wykupilam ten pakiet na 7dni… Na gadu bylam chwile zeby zmienic status i teraz patrze a tu 2,40 ;/ Co sie dzieje?
Ja mam mixa w plusie wiec zadziala? Ja wysylalam na 7136 smsa… a po tym jak wykupie to co napisales to bede mogla wejsc i nie sciagna mi w ciagu minuty/dwoch pieniedzy z konta?
– Dodane 14.03.2009 (So) 17:13 –
Znalazlam przypadkiem kody:
*101*11*02# - menu zarzadzajacego
*122*00 # -wylaczenie poczty
*121*11*04# - aktywacja pakietu 50 MB
*121*11*05# - aktywacja pakietu 20 MB
*121# - spr.aktywnych pakietow
*100# - stan konta.
Czy te kody sa na plusa?? Nie chce za kazde laczenie sie i przebywanie na gg w tel, aby mi pobieralo pieniadze z konta…