Gadu-Gadu z... Lechem Wałęsą -

Witam Serdecznie

Przeglądając strone gadu-gadu.pl zobaczyłem, że Pan Lech Wałęsa założył swój własny numer Gadu-Gadu ( Więcej Info. na stronie )

http://www.gadu-gadu.pl/gaduz07.html

Odrazu postanowiłem napisać do Pana Lecha Wałęsy a zaczołem Tak:

http://www.free-hoster.cc/quickupload/21_1143315289.jpg

Czekając z niecierpliwością na odpowiedź otrzymałem ją już po kilku minutach:

http://www.free-hoster.cc/quickupload/86_1143315715.jpg

Napisałem z zapytaniem czy ktoś jeszcze miał przyjemność rozmawiać z Panem Wałęsą. Czy może tylko Ja miałem taką przyjemność. Jakby ktoś miał rozmowe w Archiwum to może ją wkleić. Pozdrawiam Pana Wałęse :slight_smile:

Ja uż raz kiedyś napisałem do Pana prezydenta ale mi nie odpisał :slight_smile:

o tym numerze juz bylo dosc dawno mowa, i pewnie tyle ludzi do niego pisze ze sie nie moze opedzic ;]

Być może ja miałem taką przyjemność :slight_smile: Może ktoś z was być może rozmawiał z Panem Wałęsą to niech wkleji screana na Forum

ja dużo razy do niego pisałem i nie odp.

jego gg było opublikowane w jakiejś gazecie (chyba Angora), w którym był taki nr: 5606334, widywałem u niego opisy, że za coś przeprasza itd.

ale sprubuje jeszcze na ten nr na screenie

Podczas spotkania, Lech Wałęsa otrzymał z rąk przedstawicieli komunikatora Gadu-Gadu - symboliczny nr GG: 1980 wraz ze specjalnym certyfikatem.

Więc piście do Pana Wałęsy pod powyższy Numer :slight_smile:

jak dla mnie to ta wiadomość jest jakby troche sztuczna , wygenerowana z jakiejś puli

a tego starego nr już kompletnie nie ma? bo dawno go nie widziałem

Nie sądze.

a ma ktos numer do Chucka N. ? :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :lol: :mrgreen:

widocznie źle pisałeś.

Napisz mi poprzez PW :slight_smile:

:stuck_out_tongue: :lol: :lol:

To zapisz się do Niego na korespondencyjny

kurs Skakania przez płot :mrgreen:

Na przyszłość - jak znalazł :mrgreen:

Chuck korzysta z tlena :mrgreen:

Nie masz racji. To tlen ma zaszczyt być korzystany przez Chucka :smiley:

Ja sie pochwale i powiem że mi odpisał. :stuck_out_tongue: Było to na samym początku, gdy jeszcze niewiele osób o tym wiedziało. Radio TOK FM było chyba pierwsze! Używał wtedy jeszcze ten numer: 5606334. Powiedział że on woli “gadu-gadu, a nie pisu-pisu” (coś w tym stylu), czyli woli gadać niż pisać.

oto co napisał mi Lech Wałęsa;

Kłaniam się z trasy po USA ,[Denver] .jestem po występie i otrzymanym Doktoracie przy ponad 1000 osobowej widowni dziękującej długo owacją na stojąco .przyjemne. czy jednak uda się podtrzymać dobre imię Polaka i Polski ? pozdrawiam L Wałęsa .Proszę wybaczyć że nie zawsze odpowiadam , ale chętnych do rozmów w każdym momencie jest około 10 000 osób .,nie wyrabiam choć bardzo się staram . jeśli masz pomysł jak odpowiedzieć większości to podpowiedz .mi a ja wykonam :mrgreen:

to samo mi napisał

Pewnie jakiś bot. :o

a czego sie spodziewaliscie? ze na “prawie” kazda odpowiedz odpisuje recznie? przecierz nawet kombinacja ctrl+v byłaby zabardzo pracochłonna…