Witam kupilem w mediamarkt Pada od PS4 bo do PC nie bylo duzego wyboru i po podlaczeniu wszystko jest ok nic nie trzeba instalowac ale pojawil sie problem pad led na kablu i jak jest podlaczony komputer nie wylancza zasilania jak nie kozystam z kompa i leci tylko muyka PAD FIRMY NACON moze ktos zna rozwiazanie abym nie musial za kazdym razem odlaczac pada aby komputer sie usypial badz wygadsal monitor…
nic nie kasowalem spam boty na forum ?
Ja skasowałem, bo pobieżnie przeczytałem. W pierwotnej wersji zrozumiałem, że kupiłeś oryginalnego pada do ps4 - dopiero po chwili dodarło do mnie, że kupiłeś tanią alternatywę (co ważniejsze po kablu)
Jeśli chodzi o DOBRY I BEZPROBLEMOWY pad pod PC (Windows) to tylko i wyłącznie: MICROSOFT bezprzewodowy Xbox Velocity Green Kontroler - niskie ceny i opinie w Media Expert
dziekuje ale ten pad kosztowal 45e wiec nie taka tania alternatywa a ps4 mam z padami i okularami a tego jak kupowalem kontatybilny z PC po prostu do PC byl szajs i dlatego tak wybralem i chcialem w sklepie aby przymierzyc dobrze do reki kiedys mialem logitecha i ciezko aby cos mu dorownalo a tego w systemie wykrywaq jako kontrolel do xboxa jakies stery sa na fotce ale jak sie otwiera instalator to pokazuje zeby podlaczyc pada ale program nie wykrywa i dalej nie przechodzi
skoro masz już konsolę z padami to czemu nie kupisz…
8Bitdo 1187967 Adapter, Czarny : Amazon.pl: Elektronika
…będziesz mógł podłączyć do PC bezprzewodowo (KAŻDY) kontroler. Zero instalowania sterowników, zero wgrywania czegokolwiek. Parujesz i grasz.
mysslalem o Bluetooth ale nie wiedzialem czy zatrybi a w sklepie polecili tego pada… i do tego byl ostatni wiec ludzie wykupuja…
dzieki za rade ale nie da rady jak juz kupilem rozwiazac tego problemu ?
to już nie do mnie pytanie… dawno temu wyleczyłem się z przewodowych kontrolerów. Może…
UGREEN 1.5 m Kabel USB - USB - niskie ceny i opinie w Media Expert
…tak, by żeńska końcówka leżała w łatwo dostępnym miejscu i by po włączeniu gry bezproblemowo wsunąć wtyczkę pada, a po zakończeniu gry odłączyć i schować pad do szuflady.
Z bezprzewodowych kontrolerów polecam te oryginalne od xbox series x, dobrą alternatywą o ile nie lepszą jest też 8BitDo Ultimate 3-mode Xbox Gamepad Black - Pady - Sklep komputerowy - x-kom.pl
A polecany przeze mnie wyżej adapter to jeden z moich najlepszych zakupów. Zamiast bawić się z podpinaniem różnych dedykowanych odbiorników teraz tylko zmieniam pady, paruję i gram na jaki chcę.
od xboxa mi sie uklad nie widzi i wielkosc `plaszczyzny’ ale jego wykrywa s systemie jako kontrolel xbox to pewnie jak po kablu byl by ten sam problem… na razie ladnie na grafe wykosztowalem sie moze troche pozniej za czym bezprzewodowym poptatrze…
dziekuje za rady
Największa głupota jaką twierdzą posiadacze konsoli od SONY. To pad od sony jest dziwny. Pograłbyś z dwa dni na padzie od xbox i nie chciałbyś wrócić do tego od SONY.
Nie bez powodu np. kontroler od Nintendo przypomina ten od Microsoftu, bo jest idealny!
Czyli na komunię dostałem rower marki Wigry 3 i dlatego, do końca życia, będę jeździł na rowerach miejskich.
Powodzenia