Na pierwszy rzut oka serwis zapowiada się bardzo ciekawie
Powodzenia, tak trzymać!
Na pierwszy rzut oka serwis zapowiada się bardzo ciekawie
Powodzenia, tak trzymać!
Dzięki za miłe słowo Napisz to może w komentarzach pod newsem na ten temat bo czytając je można odnieść inne wrażenie - duże stężenie maruderów
Jeżeli mielibyście jakieś uwagi czy sugestie to zapraszam na forum Gamikaze, najlepiej do tego wątku. Wpisy pochwalne można zaś zamieszać tutaj
Dopiszcie też do linków ich bo oni was mają
Tylko tak sie składa że ci oni i nasi to praktycznie jedni i ci sami .
Pomysł dobry, bo jak wiadomo gry cieszą się dużą popularnością. Jeśli będzie tak samo dobrze wykonany, jak DobreProgramy, wróżę mu szybki sukces. Szczególnie często powinien być odwiedzany przez “maniaków”.
Krogulec, sugerowałeś składać gratulację gdzie indziej. Ja jednak zrobię tutaj, gdyż na Gamikaze jestem na razie jedynie czytelnikiem. Jestem niedzielnym graczem, więc raczej nie miałbym o czym z innymi dyskutować, więc rejestracja mija się z celem. Jednak znalazłem już coś, co mnie osobiście zaciekawiło - dwa artykuły: jedeno historii serii GTA, drugi to recenzja GTA IV na konsolę PS3.
Niech teraz uwaga firmy założycielki rozdziela się na trzy projekty, byle po równo!
Tak to ta sama firma, ale są osobne teamy dla vortali.
Mi brakuje recenzji wideo, które ostatnio cieszą się ogromną popularnością. Nie oszukujmy się - mało komu się chce już czytać pisane recenzje, z których najczęściej tak naprawdę nic nie wynika. Umierają IMO.
W sumie nigdy nie interesowały mnie nudne recenzje, ale te WIDEO bardzo lubię i chętnie oglądam. Nie dość, że przez te kilka minut można fajnie opowiedzieć o grze, to jeszcze autor takiej recenzji - poprzez dobranie odpowiednich fragmentów - może pokazać nam grę i zgrać z tym, o czym opowiada.
np. recenzje na gamecorner.pl - moim zdaniem świetne (autora tworzącego je kiedyś na gamehot.pl).
http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,5024295.html - turok
http://gamecorner.pl/gamecorner/10,8665 … a_gry.html - UEFA Euro 2008
edit: Blah, mogłem na tamtym forum napisać, ale już pozamiatane.
Do finalnej odsłony będą wideo recenzje, a także testy sprzętu.
Czy żeby dodawać komentarze na Gamikaze trzeba się zarejestrować?
Nie ma takiego wymogu. W takim wypadku jednak komentarz nie jest od razu publikowany, czekając na zatwierdzenie przez kogoś, podobnie jak ma to obecnie miejsce w przypadku dp.
Dziękuję za info, pytam dlatego że nie widzę opcji dodania komentarza, gdzie ona się znajduję?
Po wejściu do danego newsa, np. http://www.gamikaze.pl/Aktualnosci/Guit … _Tour.aspx tuż pod materiałem widoczny jest przycisk
Dzięki.
Wcześniej wchodziłem na news’y i klikałem na komentarze i nie było tego okienka było to spowodowane włączonym plugin’em w Firefox’ie - ABP, gdy wyłączyłem wszystko jest OK.
Pozdrawiam.
Ooo, fajnie, zawsze podobało mi się recenzowanie gier
w postaci filmu/filmiku.
ciekawie wyglądać będzie gamikaze.
Ooo, tam będzie o grze Euro 2008.
A ja zauważyłem że domena - www.dobregry.pl , o którą już ktoś kiedyś pytał i napisaliście, że zarejestrowaliście ją dla portalu o grach przekierowywje nadal na DP.
Wydaję mi się, że należałoby ją przestawić na Gami
Fajny serwis, ale w porównaniu z gry.onet.pl zbyt ubogi. Aha, darmowe gry rządzą
serwis fajny, jedyne co mi przeszkadza to to że wyświetla się tylko na środku ekranu (portal i forum) (monitor 22’ wide)…
Obiecaliście recenzje wideo dawno temu, nawet mam w zakładkach. Erm, miałem :*
recenzje video raczej nie zostaną dodane do gamikaze. i to się zgadza.