GCAM na telefon, skąd pobrać bezpiecznie

Witam
Planuję zainstalować aplikację GCAM na telefonie. Jest to nieoficjalne oprogramowanie i nie ma go w Sklepie Google Play. Z tego względu może ktoś polecić stronę gdzie można pobrać wersję która jest sprawdzona i bezpieczna?
Czy ta strona GCam | Najnowszy GCam APK jest w porządku?

Nikt ci takiej gwarancji dać nie może. Nawet w oficjalnym sklepie Google Play zdarza się znaleźć niebezpieczne oprogramowanie. Pobierasz i instalujesz na własne ryzyko.

Jest w porządku. Wiele razy stamtąd instalowałem Google Camera. Nigdy nie spotkałem się z problemami. Ewentualnie telefon po prostu może nie dać rady udźwignąć wszystkich funkcji.

Google camera to od Google tylko. Żadna nieoficjalna, zmodowana aplikacja!

Tylko oficjalna jest dla Pixeli. Chyba nie sprzedasz swoich smartfonów by on dostał np. A9.

Gwarancji nikt Ci nie da.
Ja od paru lat używam:

Generalnie najlepiej nie dawać aplikacjom z niepewnego źródła krytycznych uprawnień i dostępu do sieci.

Jeżeli to nie Pixel to w grę wchodzą tylko modowane wersje Gcam i trzeba odpowiedni do modelu smartfona config wczytać. Jeżeli urządzenia nie ma na liście configów do konkretnej wersji aplikacji, to może działać nieprawidłowo.

Z doświadczenia to ta apka robi lepsze zdjęcia tylko na wybranych modelach urządzeń. (głównie xiaomi)
W innych albo gorsze, albo z artefaktami w zależności od modelu smartfona.
Czasami samemu trzeba odpowiednio pogrzebać w ustawieniach, aby efekt był zadowalający.