Witam serdecznie wszystkich. Piszę to by zaoszczedzić nerwów Wam tym wszystkim , którzy jak ja mają problem z instalacją service pack 1 w systemie windows 7 , czy to po pierwszej instalacji czy też po ponownym zainstalowaniu systemu od nowa. Fakt to czy mam racje okaże się po 3 rano 13 czerwca mam nadzieję , że się nie mylę ( napewno dam znać czy aby mam rację jutro).
A mianowicie jeżeli tak jak ja macie błedy podczas instalacji , typu c0190003 to jest to wynikiem tego iż mając ustawioną automatyczne aktualizacje to zgodnie z powiedzeniem , wszystko ma swój czas i porę , SP1 też jest zaplanowany. Sam sie o tym przekonałem używając aktualizacji tzn , poprawki Poprawka dla systemu Windows (KB947821
Fix for KB947821
Więcej informacji:
http://support.microsoft.com/?kbid=947821
Pomoc i obsługa techniczna:
Aby sprawdzić zaplanoawny termin owej aktualizacj (SP1)należy w w dysku C (systemowy) w folderze windows dalej podfolderze SoftwreDistribiuton znaleźć pliktekstowy o nazwie RaportingEvents , w którym jest napisane ; AutomaticUpdates Success Content Install Installation Ready: The following updates are downloaded and ready for installation. This computer is currently scheduled to install these updates on dd mm rrrr at xx:xx: - Windows 7 Service Pack 1 dla systemów opartych na procesorach x64 (KB976932). Tak jest bynajmniej u mnie.
PRZY OKAZJI Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC DLA FORUMOWICZA O NICKU ŁUKASH