Gdy trzymam 2 klawisze trzeci nie działa!

Witam. Problem jest taki jak pisze w Temacie. Gdy trzymam 2 klawisze to trzeci nie działa. ( Oraz kolejne )
Ten problem jest tylko w grach. I jest to bardzo potrzebne w danych grach w które gram.
Jeżeli ktoś może pomóc… Bardzo proszę.

Kryształowa kula jest w naprawie.

Jakich klawiszy dotyczy problem, w jakiej grze ?

1 polubienie

W grze Fornite. Trzymam SHIFT, W i klikam 2 aby wybrac inna bron. Wtedy wlasnie nie dziala wybór broni. To nie od gry oraz klawiatury. Jestem pewny.

Wyłącz klawisze trwałe jak napisał @lordjahu i test.

Mam wyłączone klawisze trwałe oraz Klawisze Filtru.

Pomyłka.!
Gdy trzymam SHIFT ( Lub inny przycisk ) Oraz W to nie dziala klawisz NAD W czyli 2
Przykładowo : Trzymam Jakis klawisz Oraz E to nie dziala klawisz nad E czyli 3
Przykładowo : Trzymam jakis klawisz Oraz P To nie dziala klawisz nad P czyli 0
Przykładowo : Trzymam jakis klawisz Oraz N to nie dziala Klawisz nad N czyli H
Chyba każdy rozumie :stuck_out_tongue: Ktoś wie jak to ogarnąć :confused: ?

Jaką masz klawiaturę? Proponuję spróbować na innej.

1 polubienie

Nie grasz na laptopie bez klawiatury numerycznej?

https://www.passmark.com/products/keytest.htm

Jestem pewny że to nie od klawiatury. Wczoraj jeszcze było wszystko dobrze. Dziś to się stało.
Może być problem spowodowany przez nieaktualizowanie Win 10? Bardzo długo nie aktualizowałem a mam do zaktualizowania.

? Pobralem to i nie wiem co mam dalej zrobic :smiley: ?

Dobra. Wszystko zostało naprawione. Zrobiłem Aktualizacje Windowsa i działa :slight_smile: Dziękuje za poświęcenie odrobinki czasu :slight_smile:

Aktualizacja Windowsa pomogła? Lepiej napisz co rzeczywiście zrobiłeś :wink:

Szczerze ? Zrobilem aktualizacje ale wyskoczył bląd xD Czyli… Zrestartowałem komputer i tyle.
Ale po 8 H grania ZNOWU JEST TO SAMO. Czyli Jednak sie nie naprawilo :C

1 polubienie

https://support.microsoft.com/pl-pl/help/929135/how-to-perform-a-clean-boot-in-windows

A to nie jest przypadkiem jakaś tania klawiatura? Pamiętam moje pierwsze klawiatury, gdzie trzy przyciski - nie każda kombinacja, ale się działo, potrafiły nie zadziałać. Blokowanie się klawiszy to zazwyczaj cecha tanich klawiatur, dlatego do grania najlepsze są klawiatury z funkcją Anti-Ghosting, szczególnie do MMO czy MOBA. Teraz chyba większość klawiatur “dla graczy” ma taką funkcję - od kilku klawiszy do kilkunastu.