Witam. Problem jest taki jak pisze w Temacie. Gdy trzymam 2 klawisze to trzeci nie działa. ( Oraz kolejne )
Ten problem jest tylko w grach. I jest to bardzo potrzebne w danych grach w które gram.
Jeżeli ktoś może pomóc… Bardzo proszę.
Kryształowa kula jest w naprawie.
Jakich klawiszy dotyczy problem, w jakiej grze ?
W grze Fornite. Trzymam SHIFT, W i klikam 2 aby wybrac inna bron. Wtedy wlasnie nie dziala wybór broni. To nie od gry oraz klawiatury. Jestem pewny.
Mam wyłączone klawisze trwałe oraz Klawisze Filtru.
Pomyłka.!
Gdy trzymam SHIFT ( Lub inny przycisk ) Oraz W to nie dziala klawisz NAD W czyli 2
Przykładowo : Trzymam Jakis klawisz Oraz E to nie dziala klawisz nad E czyli 3
Przykładowo : Trzymam jakis klawisz Oraz P To nie dziala klawisz nad P czyli 0
Przykładowo : Trzymam jakis klawisz Oraz N to nie dziala Klawisz nad N czyli H
Chyba każdy rozumie Ktoś wie jak to ogarnąć
?
Jaką masz klawiaturę? Proponuję spróbować na innej.
Nie grasz na laptopie bez klawiatury numerycznej?
Jestem pewny że to nie od klawiatury. Wczoraj jeszcze było wszystko dobrze. Dziś to się stało.
Może być problem spowodowany przez nieaktualizowanie Win 10? Bardzo długo nie aktualizowałem a mam do zaktualizowania.
? Pobralem to i nie wiem co mam dalej zrobic ?
Dobra. Wszystko zostało naprawione. Zrobiłem Aktualizacje Windowsa i działa Dziękuje za poświęcenie odrobinki czasu
Aktualizacja Windowsa pomogła? Lepiej napisz co rzeczywiście zrobiłeś
Szczerze ? Zrobilem aktualizacje ale wyskoczył bląd xD Czyli… Zrestartowałem komputer i tyle.
Ale po 8 H grania ZNOWU JEST TO SAMO. Czyli Jednak sie nie naprawilo :C
A to nie jest przypadkiem jakaś tania klawiatura? Pamiętam moje pierwsze klawiatury, gdzie trzy przyciski - nie każda kombinacja, ale się działo, potrafiły nie zadziałać. Blokowanie się klawiszy to zazwyczaj cecha tanich klawiatur, dlatego do grania najlepsze są klawiatury z funkcją Anti-Ghosting, szczególnie do MMO czy MOBA. Teraz chyba większość klawiatur “dla graczy” ma taką funkcję - od kilku klawiszy do kilkunastu.