Pisałem wcześniej zapytanie czy nie ma czegoś jak msgbox
co wykluczałoby używanie tego nieszczęsnego okna,
i przydałoby się również coś takiego jak input do wprowadzania tekstu.
Nie mam do czynienia z klasą, chyba że między innym z robotniczą.
Czym ty się konkretnie zajmujesz prócz tzw. trollowania? Bo tu koncertowo cię rozszyfrowano (i tak - to ja poległem na tłumaczeniu tobie, że dalekowidz nie używa minusów).
Pisałem, żebyś wyjaśnił tu co znaczy dalekowidz.
Przypuszczam, że tu się rozminąłeś z wiedzą.
A co wywiecie na temat trolli.
Skoro ja nim jestem to znaczy, że kiepsko z waszą wiedzą na ten temat.
Prawdziwy TROLL w kilku zdaniach by was w “kozi róg” zapędził.
Ja nie potrafię zmodyfikować, a skoro Ty wiesz, że to trzeba tak zrobić, w czym problem, aby to poprawić.
Zajęłoby Ci to kilka minut a może mniej.
Nigdy nie twierdziłem, że „mają zawsze tworzyć okno”, tylko uważam,
że powinny spełniać swoje zadanie, do którego zostały stworzone.
A tak na poważnie to C++ musi być w porządku, skoro został uznany za język programowania.
To my nie wiemy jak rozwiązać problem.
A przyczyny mogą być tylko dwie.
Zły kod albo kompilator.
Tu, do dyskusji musiałby się włączyć ktoś, kto korzysta z C++,
skompilowałby kod u siebie i problem by się wyjaśnił.
To się zdecyduj czy chcesz poprawić kod po ekspertach tak by działał jak Ty chcesz, czy chcesz zakrzywiać rzeczywistość to swoich fantazji?
Przeczytaj to zdanie i wyjaśnij mi w jaki sposób zachowana jest tutaj jakakolwiek logika.
To TY nie wiesz, My wiemy i rozwiązania padły, ale Ty chcesz to zrobić w sposób wymagający zakrzywienia rzeczywistości.
W sumie, może i masz rację jak tak teraz to czytam. To by miało sens. Pomyśl może o założeniu jakiegoś ticketa na githubie gcc. To może wymagać głębszej analizy .
Ja niestety nie pomogę, bo od półtorej roku codziennie w pracy tylko C++ ze specyficznym frameworkiem IBMa na przemian z Erlangiem . Wcześniej miałem tylko kilka lat doświadczenia niekomercyjnego z C++, choćby aplikację do pracy inżynierskiej pisałem w C++/Qt.
Trzeba czekać bo chyba się jeszcze taki nie urodził. Ale może jak pas oriona znów będzie w korzystnej konstelacji do gwiazdozbioru upadłego programisty i jakaś dziewica będzie rodziła syna o 24:00 czasu środkowo europejskiego to w tedy będziemy mieli szansę na kogoś takiego. Takiego wybrańca, prawdziwego programistę, najlepszego z najlepszych. Tak przynajmniej mówi przepowiednia zapisana w hieroglifach piramidy Tutanchamona w komnacie, której istnienie zostało zatajone przez Reptilian.
Nie chcę odpowiadać na poszczególne wypowiedzi bo jeszcze więcej się narażę na różne…
Próbujesz mi wmówić, że w C++ wynik się pokazuje,
tylko ja go nie zdążę odczytać.
Nie chcę pisać co o tym myślę.
Zrobiłem prostym skrypem VB przykładowe
programiki i można wyniki spokojnie odczytać
i ponownie wpisać i odczytać nowe wartości.
A to jest tylko skrypt VB z ubiegłego stulecia.
Nie wmawiaj mi, że ja Ci coś próbuję wmówić. Ja niczego Ci nie wmawiam, mówię tylko jakie są fakty. Co najwyżej możesz się z nimi zgodzić lub nie, jeśli się nie zgadzasz to przedstaw swój punkt widzenia i jakieś argumenty.
Nie ma nic do poprawiania, wszystko działa.
To zupełnie tak samo jak ja mam z C++. Wirtualna piątka?
Jeśli mi nie wierzysz (masz do tego prawo bo ja Ci nic nie wmawiam, w sumie słusznie, że nie wierzysz bo mogę się mylić i dobrze jest jak ktoś sprawdza czy inna osoba nie popełniła błędu, albo nie wprowadza innej w błąd) to wskaż kod z tej strony (http://gotowekodyprogramow.blogspot.com), który chcesz, żebym skompilował uruchomił i pokazał Ci, że wynik się wyświetla .
A obiecujesz go uruchomić poprawnie? Bo jak dalej będziesz uruchamiać program konsolowy błędnie to nie ma to sensu.
Poza tym co Ty się tak tych exe’ców uparłeś, kod się liczy a nie plik binarny. Kod mam taki jak wkleiłeś więc powinieneś uzyskać taki sam wynik u siebie. Tym bardziej, że żadnych magicznych flag kompilacji nie użyłem co też widać na moim ss’ie.