Blok. 7 piętro
no ja też nie rozumiem tej opinii o bloku, znam np osoby które mieszkają w domach a wolałaby blok m.in dlatego że mieliby mniej sprzątania i że byliby bardziej do siebie zbliżeni z rodziną a nie jak u nich każda osoba siedzi sama na innym piętrze mi tez mój blok odpowiada choć w domu własnym wolałabym mieszkać
Dom jednorodzinny piętrowy z piwnicą i strychem, na wsi,
Mieszkam na wsi w domku jednorodzinnym, starego typu , piętrowym.
W domku 1-rodzinnym, ale wolałbym w blokui chyba za jakiś czas się przeprowadzę.
Nie rozumie ludzi, którzy chcą się przeprowadzić na blokowiska :roll:
Własny duży dom zamienić na 50m2 w bloku - NIGDY :!:
Zresztą wystarczy przejechać się po obrzeżach większych miast i widać, że ludzie,którzy mogą to uciekają z miasta i budują własne domki
Pomieszkaj sobie trochę w domku 1-rodzinnym i zobacz ile to obowiązków i pieniędzy ;]
Ale frajda z posiadania ogrodu, z ciszy, spokoju - bezcenna Jason.
Dom 2 piętrowy, mieszkam sam, wieś, duży ogród, wokoło las i ta wszechogarniająca cisza… nie trzeba wakacji…v 8)
Coś za coś…
Nie muszę “pomieszkać” bo już mieszkam w takim domku
ja mieszkam w nowym bloku 2 pietrowym wybudowanym w 2006 roku i TO JEST TO , niczym sie nie martwie , nie musze spac z siekierą w rękach żeby mnie nie okradli i uwazac na wszystko
Po co siekiera :?: :x Wystarczy groźny owczarek niemiecki
A co to ma znaczyć to “coś”? Mnie nie fascynuje posiadanie ogródka, trawnika, podjazdu i innych dupereli. Wystarczy zwykłe mieszkanko
Witam mieszkam w piętrowym domu na wsi, 5 km od miasta.
Ładna okolica, spoko sąsiedzi. Do miasta blisko.
Jak dla mnie, idealne warunki do mieszkania.
Pozdrawiam!
a ja mieszkam w bloku i mi to pasuje… za niedlugo starsi do domu sie wyprowadzaja wiec… wypas… jednym slowem
lepiej ochroniarza bo pieska szkoda a człowieka nie …
Jestem w mniejszości- bliźniak :). Na moim osiedlu jest straszny tłok, a jeszcze niedawno widziałem z okna las
Ale skąd to “:(” przy “blok”? Ja akurat bym się nie zamieniła na mieszkanie gdzie indziej bo podoba mi się w bloku…
ja tak samo jak koleżanka powyżej ^^
Domek jednorodzinny , parter + wioska = spokoj ^^