Gdzie mieszkacie?

Dom bliźniak na wsi, a obok kumpel z którym do klasy chodzę, ogólnie spoko dużo miejsca, duży garaż, 10 km od dużego miasta, 4 km od super marketu, dużo pól a najlepiej jak zaorane :smiley: jest gdzie pośmigać

To się raczej do bloku zalicza…

Sam też mieszkam w bloku :frowning:

Co to za różnica gdzie mieszkasz? Ważne, że masz gdzie…

:roll:

EDYTA:

Zróbcie temat jeszcze kto jaki ma samochód… :x

:roll:

:: Radziu :: zastanawiam się czemu przy bloku jest emota ;(.

Ja mieszkam w bloku i jestem z tego BARDZO zadowolony, mieszkałem w domu i oszaleć można było.

z jakiego powodu ? :shock:

W bloku to idzie oszalec :confused: jak w gołębniku :confused:

Nie przesadzaj… A byłeś kiedyś w gołębniku? :?

Mieszkam w bloku na 4 piętrze. Do sklepu muszę tylko zejść, niedaleko od centrum. Sąsiadów w większości znam od wielu lat. Niby wszystko ładnie piękne lecz jest zdemoralizowana grupa społeczna która widuję chodzącą tylko do sklepu po kolejnego browara.

Byłem…jest bardzo ciasno…

Przydała by się jeszcze opcja “kamienica”, bo takich jest pełno w Polskich miastach

BTW

Mieszkam w bloku na dosyć zadbanym osiedlu. Z okna patrzę na pola :slight_smile:

Mieszkam w bloku, ale nie narzekam :wink:

Naturalnie w bloku i nie narzekam :]

a ja w wieżowcu, na 8 piętrze… piękny widok na zatokę gdańską.

a ja sobie mieszkam w wiosce , 5 km od miasta ( miasto 50 tyś mieszkańców ) mam dobry kilometr do supermarketu , ogólnie cisza i spokój i spoko sąsiedzi

mieszkam w tych komunistycznych wynalazkach z 45m2 ale mam jeszcze dom jednorodzinny na wsi…

Bilcza, osiedle domków jednorodzinnych Echo, 15 km od Kielc

bloczek przy supermarkecie :smiley:

Domek jedno rodzinny, bez porównania z blokiem według mnie. 8)

Blok 16 piętrowy przu hipermarkecie.

blok koło lasu (Dębina) …

Bo mieszkasz w nim od zawsze…

Ja mieszkam w domku jednorodzinnym z dość dużą ilością zielonego [hehe] naokoło domu… I nigdy bym się do bloku nie przeprowadził.