Gdzie moje ulubione :(

Zainstalowałam IE9 i zniknęły mi moje ulubione, które wcześniej miałam, wogóle nic nie mam na górnym pasku, czy to tak ma byc? :o

Gosia

Prawoklik na górnej belce i zaznacz Pasek ulubionych.

Masz tam po prawej stronie taką gwiazdkę i tam jak na nią klikniesz powinny pokazać się twoje ulubione :wink:

No właśnie, gwiazdkę mam, ale nie ma ulubionych , jak kliknę na gwiazdkę, to podświetla się na żółto i wyskakuje ramka i pisze :

Dodaj do zakładek,

nazwa,

folder,

edycja i gotowe,

wogóle na górnym pasku nic nie mam, tylko adres i jeszcze prośba, jak sprawdzić, jaka mam u siebie przeglądarkę, czy Windows Ekspl.8, czy 9 ?

Dziękuję bardzo za pomoc.

Gosia

Czy widzisz w otwartym oknie IE : belkę z Plik Edycja Ulubione Narzędzia Pomoc

Po kliknięciu PPM (prawy przycisk myszy) na belkę czy masz zaznaczone fajką:

• pasek menu

• pasek ulubionych

Jak nie to postaw fajki

Sprawdż wersję IE np. w C/Program Files/Internet Exsplorer

No nie mam nic takiego, otworzyłam okno z wp.pl, no i mam tylko adres www.wp.pl i nic więcej, kiedys, kiedys miałam plik i cos jeszcze, teraz nie pamietam, a w tej chwili nic nie mam, co powinnam zrobić? Popatrzyłam w C/Program Files, to jest tam między innymi nazwami /folderami/ Windows Eksplorer, ale juz w właściwościach nie pisze jaki,czy 8, czy 9 albo 7, jest tylko rozmiar 4,91 MB. Kiedyś miałam XP i tam było wszystko na pasku górnym Plik, widok, cos tam jeszcze i na końcu Pomoc, można było ukryć jakis folder , teraz nie mam nic, czy to może Vista nie ma na pasku nic?

Proszę o pomoc.

Gosia