Gdzie najlepiej przedłużyć umowę Orange

Witam. Za kilka dni kończy mi się umowa. Gdzie jest korzystnej przedłużyć umowę? W salonie, na stronie czy przez rozmowę z takim konsultantem co dzwoni? Bo gdzieś słyszalem że w salonie mają droższe telefony…

Ja przedłużyłem umowę z Orange poprzez Internet, zapłaciłem za telefon tylko 69 zł

W grudniu przedłużałem umowę to najlepiej przedłużyć na stronie orange, czyli przez internet.

Przeczytaj jakie są korzyści można przedłużyć nawet o ok. 120 dni przed końcem umowy. Polecam :slight_smile:

Najlepiej samemu zadzwonić do centrali bo oni tam mają najlepsze możliwości dopasowania oferty.

W salonie to chyba nie mają żadnych możliwości obniżenia ceny, jak dzwoni do ciebie jakiś konsultant to on zależnie od tego skąd dzwoni może mieć 3 do 5 “stopni” obniżki a konsultanci w głównej centrali mają nawet do 7 stopni (znam temat od podszewki :wink: ).

To pewnie wiesz tez ze lubią naciągać ludzi hehehe

Przez internet to mam złe doświadczenia, z pokrewna firma co prawda ale w umowie jest tez nazwa Orange.

Przez telefon ma doży atut ze rozmowa jest nagrywana wiec w razie niejasności rozbieżności wszystko jest u dokumentowane kto kogo zrobił w balona.

Od podszedki tzn? A do centrali czyli że gdzie?

Na stronie chciałem ale tam nie mogę przedłużyć obecnego planu tylko wybrać nowy, a ten akurat mi odpowiada…

Najlepiej zadzwonić na nr obsługi klienta, to połączy cię z główną centralą (chyba w Wawie).

Miałem być jednym z tych co dzwonią stąd znam jak to funkcjonuje.

Co do zachowania planu to nie jestem pewien czy będzie to w ogóle możliwe żeby ci przedłużyli bez zmiany planu, zwłaszcza jeśli masz jakiś bardzo stary.