Witam. Piszę w sprawie ponieważ utworzyłem konto na allegro i nieznam danych do konta e-mail (konto było robione na szybko) i hasła zapomniałem bo od dłuższego czasu korzystałem z “zapamietywanie hasła” ale coś się popsuło ;p, spróbuje przypomnieć sobie hasło ale moje pytanie brzmi czy wyślą mi jakiś list z kodem nr. bankowego do którego mam wpłacić pięniądze?? Dodam jeszcze że wystawiłem 2 przedmioty ale zaraz anulowałem. Z góy thx. pzdr.
Domyślam się że na swoje konto na Allegro możesz wejść bez problemu, tylko masz klopot z kontem e-mail. Możesz zmienić adres poczty e-mail ; Moje konto>Dane konta Allegro>“e’mail”. Płatności znajdzesz : Moje konto>Rachunki>Bieżące saldo i wplata.
Jak zmienisz już na poprawny adres e-mail to wszystko Ci będzie przychodziło na pocztę wraz z nr konta i sumą do wplaty.
Ee dzięki za odpowiedź ale ja zapomniałem hasła do allegro, spróbuje sobie przypomnąć, ale jeden mi mówił że mi list na poczte przyślą z nr konta. Czy to prawda??
jeśli miałeś włączoną funkcję zapamiętywania haseł to możliwe że da się odzyskać hasło przy pomocy któregoś z tych programów
http://www.programs.pl/podkategoria,Nar … l,1,1.html
co do listu to sam dostałem taki z numerem konta i ile do zapłaty miałem na to tydzień czasu :roll:
Dzięki danielos. A te programiki też działają jak ktoś usunął historie allegro?? bo po tym czasie mi nie zapamiętywuje. A co do listu to proszę aby wypowiedzieli się w tej sprawie jeszcze inni komu przyszedł. Z góry dzięki. podzr.
– Dodane 23.08.2011 (Wt) 21:52 –
Bardzo jeszcze raz proszę o szybką odpowiedź. Czy napewno przychodzi ten list?? i po jakim czasie. Proszę o odpowiedź bo przez to nieśpie, bo ja jak mam coś zapłacić to zaraz ;p A na allegro za wystawienie przedmiotu za 15zł są odsetki??
– Dodane 25.08.2011 (Cz) 9:00 –
Koniec tematu. Wszystkim dziękuje, udało mi się odnaleźć hasło ;)) thx