Witam
Kto akceptuje komentarze/oceny oprogramowania?
Zamieściłem komentarze do frapsa i oCama kilka/kilkanaście dni temu i wciąż nie widnieją pod programami…
Nie po to tyle się produkowałem w przypadku genialnego oCama w środku nocy by post z oceną nawet nie pojawił się pod programem…
Kto jest za to odpowiedzialny? Żądam jakichś wyjaśnień!!!
Bądźmy poważni - jeśli nikt tego nie przegląda i nie akceptuje lub odrzuca z byle powodu to lepiej usuńcie w ogóle dział komentarzy bo szkoda czasu użytkowników portalu na produkcję swoich większych recenzji skoro lekkim machnięciem ręki mają być odrzucane…
"Komentarze Użytkowników Zarejestrowanych ze stażem przynajmniej 7 dni publikowane są natychmiast po ich wysłaniu przez komentującego.
Komentarze pozostałych Użytkowników Zarejestrowanych oraz Użytkowników Niezarejestrowanych mogą pojawiać się z opóźnieniem, ponieważ muszą zostać zatwierdzone przez moderatora"
Jestem zarejestrowany i to od kilku lat a mimo to komentarze idą do zatwierdzenia,ponadto nie złamałem żadnego z punktów regulaminu który przed chwilą sprawdzałem - wygląda na to że chcecie po prostu stracić kolejnych użytkowników serwisu…Proszę o wyjaśnienie…