Gdzie wkleić save;y z GTA 4 w windows 7?

Witam, mam problem. Otóż po zainstalowaniu GTA 4 (oryginał) chciałem wgrać save’y przed fajnymi misjami, na zakończenie gry itp. W poprzednim systemie (Windows XP) miałem je w katalog c:/Documents and Settings/MojaNazwa/Ustawienia Lokalne/Dane Aplikacji i tam był folder GTA 4. Teraz na Windows 7 (ANG) nie wiem gdzie to wkleić zaznaczyłem w Panelu sterowania żeby widziało wszystkie foldery ale i tak tego nie moge znaleźć (apropo głupotę zrobiłem z windows’em ściągnąłem bulid a potem aktywowałem płacąc wirtualną kasą, ale nadal mam po ang :/).

Help Me! !!

Może poszukaj w folderze: C:\Users\nazwa użytkownika\AppData.

C:\Użytkownicy\nazwa_użytkownka\AppData\local\Rockstar Game\GTA IV\savegames

w środku będziesz miał jeszcze stworzony 1 katalog user_xxxxxx i tam musisz wkleić save’y

LOL tyle że ja tam nie mam AppData :smiley: Nie wiem jak to możliwe, ale jednak

jak wejdziesz w obojetnie jaki folder, to na gorze masz lokalizacje tego folderu np C:\Program Files. w te pole wklej C:\Użytkownicy\nazwa_użytkownka\AppData\local\Rockstar Game\GTA IV\savegames i kliknij przejdź lub coś podobnego i powinienes sie znalesc w folderze

i Tu was mam bo jam akurat windows 7 ultimatw wchodze users appdata szukam i nigdzie nie ma rockstar games!:{

Trudno żeby było na nowym systemie…

Odpalałeś grę przynajmniej raz?