Gdzie znajduje się folder save do gry Mortal Kombat Komplete Edition

Cześć :slight_smile:

Czy ktoś się orientuje gdzie znajduje się save do gry Mortal Kombat Komplete Edition? Przeszukałem komputer i nie znalazłem a gra się zapisuje normalnie. Podobno jest gdzieś w folderze „Program Files” w katalogu steam, ale ja  tam nic nie mam .  Może jednak gdzie indziej jest zapisywany stan gry? Dzięki za pomoc

Pozdrawiam

postępy nie zapisują się na serwerze gry ?

Na jakim serwerze? W grę gram na komputerze, który nie jest podpięty pod sieć. Grę kupiłem na allegro razem z oryginalnym STEAM Cd-Key

Pod koniec instalacji poproszono mnie o podanie klucza. Klucz podałem i to wszystko. Gra działa normalnie. Zapisuje się stan gry, odblokowywane są postacie, poziomy itp. Nigdzie natomiast nie mogę znaleźć gdzie to się zapisuje. Teraz po długim grzebaniu doszedłem do  C:\Users\nazwa użytkownika \AppData\Local\ i tam jest steam i jakieś pliki o nazwie

MK9GSET

MK9PSET

Z tym, że jak przekopiuję save od znajomego ( pliki mają te same nazwy) to w grze nie widnieją  jego postępy tylko nadal moje? Co jest grane?

Te pliki to pliki konfiguracyjne.

A postępy / save’y itp zapisują się na serwerze Steam.

A lokalne savepointy możesz znaleźć na :    C:\Program Files(x86)\Steam\userdata\99612861\237110