GeForce 9600GT

Mam w tej chwili karte GeForce 8500GT 512 MB i zasilacz 350 W mam okazję tanio (200 zł) kupić GeForce 9600GT 512 MB czy muszę kupić większy zasilacz.

jaka marka tego zasilacza ??

Tojest zasilacz kupiony razem z obudową EUROCASE ATX 5435 MIDI TOWER ZASILACZ 350W

czyli nie jest to dobry zasilacz. Do takiej karty potrzebny jest minimum taki Mode Com MC-350 lub taki Chieftec GPS-350EB-101A zasilacz.

Chce zmienić też procesor mam Pentium Dual E2200(Merom) na jakiś lepszy to nie lepiej kupić co najmniej 400w

jak masz papier to możesz wsiąść pentagram 460W SF.

Dzięki

A jak jeszcze więcej kasy to OCZ 500, a jak jeszcze więcej to Corsair 450. :slight_smile: Jaki procesor planujesz włożyć?

Grafika na 100 % będzie dobrze chodziła… tylko nie wiadomo ile czasu to potrwa, ale zapewne do czasu :slight_smile: Ja na twoim miejscu kupił bym jakiś markowi i dobry zasilacz może być nawet i te 350W chociaż jeżeli w grę wchodzi dalsza rozbudowa to zainwestuj w mocniejszą elektrownie.

Jak planujesz rozbudowę kompa na dniach i masz na to pieniądze to mów ile ich masz to powiemy Ci co możesz m.in zmienić w swoim PC.

Proszę zmienić temat na konkretny, opcja EDYTUJ i popraw.JNJN

minimum 400 wat jezeli potrzebuje dodatkowego zasilana to jeszcze lepszy

Dzięki kupiłem OCZ 500 procesor intel core duo 3.2 i chodzi zajebiście.

Czyżbym czegoś nie wiedział? Istnieją procesory Intel Core Duo z częstotliwością domyślną 3,2GHz?

Kwitrts , Jaki procesor kupiłeś?

BTW: Czytałeś regulamin forum?

Byłeś o coś proszony, następnej prośby nie będzie i temat poleci do kosza.JNJN