Geforce 9800 Tv-out

Witam!

Mam problem z wyjściem TV w mojej karcie, mam nadzieje że ktoś wie jak pomóc. Nie znalazłem na forum takiego problemu. Telewizor jest podłączony kablem S-Video - Composite. W panelu nVidia włączam kreatora telewizora i podczas ustawianie czasami mignie na chwile obraz w telewizorze (nawet kolorowy) ale znika i prawie cały czas ekran jest czarny. Zrobiłem tak żebym miał klasyczny panel, tam można wybrać rodzaj złącza (S-Video albo Composite) i przy S-Video jest obraz, ale czarno-biały a przy wyborze trybów jest tylko NTSC, a przy Composite jest tak jak napisałem wyżej.

A nie możesz podłączyć zwykłym kablem, tzn po 2 stronach kablach takie złącze jak Vga, czy tam d-sub. Ja tak mam tv lcd podłączony.

O taki:

http://pan5.fotovista.com/dev/5/6/00032 … 032965.jpg

Mógłbym, ale chcę podłączyć do dość starego telewizora i tam jest tylko przez chinch. Dodam jeszcze że spróbowałem podłączyć do innego telewizora (nowy, lcd) przez composite i było ok, w kolorze (w ustawieniach nvidii dałem s-video).

mam ten sam problem! wydaje mi się żo to wina sterowników - przy uruchamianiu pc z podpiętym tylko tv wszystko jest ok puki sterowniki nvidi się nie załadują. karta 9800gt gainward

Zapoznaj się proszę z tą stroną i zmień tytuł na

konkretny. Inaczej temat poleci do śmietnika.