GG - błąd


(Kiepas) #1

mam tlena i postanowiłem zainstalować równierz gg, ale występuje błąd przy uruchamianiu. Co mam zrobić???


(Ks Kamilp Nr 8) #2

Jakiego dokladnie typu blad ??


(pysiu) #3

a czy przypadkiem nie masz tego samego numeru gg w tlenie i w gg ustawionego bo wtedy się błąd robi


(Kiepas) #4

gg ma błąd jeszcze przed ustawieniami konta


(Szatan74) #5

NO I DALEJ NIE PODAŁEŚ NA CZYM POLEGA "BŁĄD" :stuck_out_tongue:


(Ks Kamilp Nr 8) #6

Nie krzycz na mc_kiepasa. :slight_smile:


(Szatan74) #7

Jakoś mnie "poniosło" :smiley:


(Kiepas) #8

nic się nie stało. Błąd polega na tym że aplikacja wyłącza się "Wystąpił problem z aplikacją gg.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty" no i są opcję wyślij raprt itp.


(Ks Kamilp Nr 8) #9

Hmm a tlen nie obluguje rowniez GG? Moze wystepowac "konflikt" miedzy dwoma komunikatorami z tad ten blad.


(Kiepas) #10

jeszcze do niedawna miałem dwa komunikatory tlen i gg


(Sbar) #11

Ja miałem ten sam bład :slight_smile:

Zrobiłem tak

Najpierw zainstalowałem GG a potem Tlena.

Następnie wyłaczyłem GG z AutoStartu i działa.

Ale nadal jestem przy GG jakoś tak mnie jeszcze ciągnie :smiley:


(boczi) #12

Wyłacz raportowanie błędów, może to coś da :smiley: Prawoklik myszki na Mój komputer, właściwości/zaawansowane/raportowanie błędów Wejdź tam i wyłącz. Ja mam to wyłączone, to funkcja raczej nieprzydatna.


(Kiepas) #13

może to przez te nowe wersje tlena....ale sprubuje


(Kiepas) #14

nie pomogło. a co do raptowania to też nic nie daję bo gg mi się poprostu nie włącza.


(boczi) #15

Hmm.. Klikasz na ikonkę GG i nie włącza się? Naciśnij Ctrl+Alt+Delete, wejdź w zakładkę Procesy, wyłącz Gadu Gadu stamtąd i ponownie spróbuj włączyć.


(Kiepas) #16

źle mnie zrozumiałeś, po wyłączeniu raptowania dzieje się to samo czyli klikam na ikonę gg i ten nie włącza się, wcześniej występował błąd. także na jedno wychodzi


(system) #17

Jeśli masz Xp to spróbuj uruchomić w trybie zgodności z 98


(Bandita1991) #18

:slight_smile: A ja tam nie miałem problemów. Najpierw zainstalowałem gg, a później tlena i nie wyskakuje mi błąd tylko poprostu gdy sie przy autostarcie włączy gg to na tlenie robie sie nie dostepny i nie moge tego zmienić do czasu gdy wyłącze gg i gdy pierwszy włącza sie tlen to na gg robie sie niedostepny itd. 8)


(Nakato) #19

Ja Mam ten sam błąd jak chce włonczyc GG to pisze ze wystąpił błąd z Aplikacją GG.exe i sie wogule nie włącza ! a ja wogule nie mam TLENA a i tak nie dziła doradzcie PROSZE!!


(boczi) #20

Mówię Wam, spróbujcie wyłączyć raportowanie błędów. Może to coś da. Jak to zrobić, napisałęm kilka postów wyżej.