GG - kolejny, dokuczliwy problem (CHYBA POMOŻECIE NOWEMU?)


(Adziok Gorzow) #1

Witam wszystkich :slight_smile:

Otoż skanowałem wczoraj mój PC Avast'em :slight_smile: włączyłem gruntowne skanowanie, komp się cały przeskanował i nie było zadnych wirów.

Jednak dzisiaj wchodzę na Gadu-Gadu i patrze że nie ma bannera z reklamą w okienku rozmowy. Pomyślałem sobie że dobra , mniejsze z tym. Napisałem jedną literę do znajomego i wyswietlił mi się taki błąd:

http://img59.exs.cx/img59/6070/0009do.jpg za każdym razem jak znajomy mi odpowiada to również ten błąd wyskakuje.

Wchodze więc w _cache i usuwam wszystkie pliki , instaluje znowu GG i nadal to samo ... CO PROPONUJECIE :!: :?: Czy jest jakiś sposób na to, aby te okienko nie wyskakiwało ????

Pozdrawiam gorąco :slight_smile:


(Maniooo666) #2

Witam,

Prawdopodobnie w IE:

Narzędzia->Opcje internetowe->Zaawansowane->Przeglądanie->Wyłącz debugowanie skryptu


(Adziok Gorzow) #3

U mnie te debugowanie (IE i Inne) jest zaznaczone , to mam to odznaczyć ? :slight_smile:


(Qbek50) #4

z tego co

wynika że TAK

8)


(boczi) #5

Wyłącz debugowanie skryptu (Internet Explorer) - A czy to masz zaznaczone?


detektyw 997 - Z tego, co zrozumiałem, to VanTheMan miał już tę opcję zaznaczoną i to nie poskutkowało.


(Maniooo666) #6

Witam,

Przepraszam, źle się wyraziłem. Ma być ptaszek przy tej opcji.

Czy gdy reinstalowałeś GG, to czyściłeś rejestr, np. programem REGCLEANER?


(Adziok Gorzow) #7

Tak własnie :slight_smile: Mam to obecnie zaznaczone :slight_smile: i pytanie moje , czy odznaczenie mi pomoże :slight_smile:

EDIT: Nie wpadłem na to ... spróbuje tym programem poszperać zobaczymy co z tego będzie? Ma ktoś moze inne propozycje ?

Peace...


(boczi) #8

W IE powinieneś mieć zaznaczone - czyli zaptaszone - Wyłącz debugowanie skryptu (Internet Explorer) oraz Narzędzia->Opcje internetowe->Zaawansowane->Przeglądanie->Wyłącz debugowanie skryptu. Jeśli włączenie obu tych opcji nie pomoże, spróbuj RegCleanera, jak podał Maniooo. :slight_smile:


(Adampigan) #9

a więc tak miałem ten sam problem gdy mi się zaktualizował avast.Musisz wyłączyć w avaście opcje ochrone www i opcje blokowanie skryptów ustawić na wysoką to by było na tyle.Podane rady przez innych nie pomagaja


(Adziok Gorzow) #10

Debek :!: właśnie wczoraj mi się aktualizował Avast więc możliwe że to co piszesz to może być rozwiązanie :slight_smile: dzięki , lece spróbować :slight_smile:

Jak nie wyjdzie to probuje RegCleaner'em, którego właśnie sciagnełem :slight_smile:

peace