Witam.Mam tela SE k800i w plusie i tu moje pytanie jak mieć gg na nim i ile to kosztuje czy opłata jest jednorazowa czy będzie kasę z konta brało jak za każdym razem się połączę?!Dzięki zgóry
Żeby mieć GG musisz zainstalować jakąś aplikację do tego, ja kiedyś korzystałem z JaduGadu. Poszukaj w google, jest wiele tego typu programów. Co do kosztów, to płacisz za przesłane dane. Nie wiem czy masz abonament czy prepaid, w Simplusie można kupić pakiety, najtańszy kosztuje 5zł, nie pamiętam ile dokładnie MB w nim jest, bo ostatnio coś zwiększyli, ale będzie to chyba coś ok 25MB. Jest dość dużo, starczy nie tylko na GG, ale również do przeglądania internetu.
Zależy od sieci w plusie za 5 zl masz pakiet 20 mega na miesiac, wystarczy nagg spokojnie. Jest mobilne gadu, za które płacą niedoinformowani ludzie. Nimbuzz jest to darmowy multikomunikator pod javę działający na k800i i obsługujący gadugadu
inspiro i pakiet w wiekszości sieci jest no inspiro ma dodatkowo opcje rozmowy przez bluetooth wiec w klasie w sam raz
Na stronie plusa piszę że ggplus opłata 1.50zł na tydzień więc pakietu żadnego nie trzeba!1 tydzień jest free a następne 1.50zł
Czyli miesięcznie 6zł, a pakiet 25Mb, który pozawala również przeglądać strony - 5zł. Wnioski wysuń sam.
1zł to nie jest wielka różnica!
Ale na gg ciężko jest przegadać 25mega, a możesz sobie ściągnąc operę mini, i mieć internet taki jak w przeglądarce
Dokładnie, oto mi chodzi, cieszę się że choć jedna osoba załapała o co mi chodzi.
Ja głównie te pakiety wykupuję na operę mini, ale na gg przez nimbuzza przegadałem dosyć dużo, przed chwilą zobaczyłem w statystykach: 5mb odebrane 12mb wysłane, przez 2 miesiące użytkowania
A ten pakiet plusa na 25mb jest na czas nieokreślony czy po 1miesiącu już przepada?
miesiąc ważny, jak bedziesz korzystać tylko z gg to już lepiej skorzystaj z gg plusa a jak masz ochote na internet przez opere to pakiet ,w szkole,w domu mozna strony przegladąc wygodne jest jak cos potrzeba sprawdzic
Ok dzięki.Pozdro