Instalowałem gg od nowa-chciałem sie zalogowac do swojego nr,wpisałem ten który używam od 2lati hasło,pisze ż ehasło nieprawidłowe-to wpisałem przypomnienie przez e-mail i tez pisze że niepoprawny adres-gdyż jest inny niż podczas rejestracji,a wogóle nic niezmieniałem-czym to jest spowodowane??
może ktoś się włamał?
najprawdopodobniej ktos sie włamał Ci na konto. spróbuj też się skontaktować z pomoca techniczna programu Gadu-Gadu może to jakiś błąd w programie
Jeśli się bardzo długo nie logować na konto Gadu Gadu, to po jakimś czasie ( nie orientuje się dokładnie po jakim, lecz na pewno po paru miesiącach) - konto przechodzi na inna osobę, więc wszystkie wsześniejsze dane z konta zostają usunięte.
Jak dalej nie będziesz się mógł dostać to skorzystaj z przypominacza. Innymisłowy włam się do swojego gadu gadu. Ja tak zrobiłem jak zapomniałem hasła i teraz jest ok. Nie moge podać linku z tym programem ale sam możesz go łatwo w google znaleźć (przypominacz haseł gg)
To sobie pobierz GADU READER to ci przypomni haslo. ja jak nie pamietam hasla to tak robie. zawsze dziala:D program jest 100% legalny.
Jeżeli wysłałeś komuś jakiś plik z gadu gadu to na pewno ktoś Ci się włamał.
Mój kumpel miał tak samo. Według mnie jest to błąd po stronie GG tylko jak się z nimi skontaktować
Ewentualnie jeśli udostępniasz pliki na eMule, Bearshare lub podobnym programie i przez przypadek udostępniłeś dysk, gdzie masz zainstalowane gg, wystarczy, że ktoś ściągnął bodajże plik .config to masz po numerze :x
o właśnie. config. Ten plik mialem na mysli. W nim jest zakodowane Twoje haslo. A co najlepsze - nie tylko twoje. Tam jest haslo wszystkich użytkowników gg na Twoim komputerze. Dzięki ozi8787 :mrgreen: :mrgreen: