hej mam pytanie czy wy tez macie taki problem z gg ze jak uruchomicie kompa wszystko sie zaladuje wlanczacie gg a ono dlugo sie podlancza do serwera gdzies ok 2min:( ? bo u mnie sie tak dzieje:( nie wiem co jest nawet archiwum skasowalem ale dalej sie tak dlugo podlancza:( pozdro
a mnie z kolei wyskakuje cały czas:przepraszamy ale wystapily problemy przy otwieraniu aplikacji gg, i wogule nie da sie wejsc na gg!@!
Ja wręcz przeciwnie taki problem mam ale z Tlenem gg chodzi ok
andi18 zaerejestrój sie jeszcze raz na gg podajac swój obecny nr i wpisujac hało które podałes na serwerze
Mi tez sie tak dzialo i nie wiem co bylo przyczyna ale juz jest spoko
mi przy rejerstracji pisze że nie można się połonczyć z servisem rejrestracyjnym
Bywa. Trzeba czekać ;]
Zainstaujcie sobie najnowszą wersje gg
(mi dzisiaj dobrze chodziło)
nio mam 6.1 157 to chyba najnowsza
Najnowsza. GG to felerny program. Może go przeinstaluj, wyłącz/włącz firewalla, zobacz, jak będzie się zachowywało.
Myślę że przeinstalowywanie i zmiana na inną wersję na nic się nie zda. To zapewne wina połączenia internetowego. :?
zmana na żadną wersję nie pomogła,niejest to wina połączenia internetowego bo inne komunikatory działają dobrze,a rejestracja od początku też nic niedaje bo nawet nie mogę uruchomić tej aplikacji!
Co sie pokazuje dokładnie jak ją uruchamiasz??
Damian chodzi mi o info pod więcej