Gigabyte GeForce CUDA GT710 2GB DDR3 64bit

Witam mam pytanie czy ta karta graficzna:http://www.euro.com.pl/karty-graficzne/gigabyte-geforce-cuda-gt710-2gb-ddr3-64bit_1.bhtml?gclid=Cj0KEQiAzZHEBRD0ivi9_pDzgYMBEiQAtvxt-PrkcI55f9fkCLVWumelta1uvA9-mPk9hfvsg_95tA8aAvb28P8HAQ&gclsrc=aw.ds&dclid=CKONze6n1tECFdZVGAodwX0C_A będzie pasować do płyty głównej:am2nf3g-vsta

Bardzo proszę o pomoc 

Karta jest pod PCI Express 16x, a ty masz AGP 8x w płycie, więc nie będzie pasować.

Musisz poszukać karty pod AGP 8x

Przepraszam że wybrałem dział grafika ale jestem tu pierwszy raz.Czyli ta karta będzie pasować do mojej płyty głównej ??

Czytałeś w ogóle wypowiedź kolegi @Domker? Płyta nie ma złącza PCI-E x16 tylko stare AGP.

Tak czytałem ale widzę że kolega Domker nie jest za bardzo doświadczony.Ta płyta ma wejście PCI-E wystarczy sprawdzić na zdjęciu 

Skoro wiesz lepiej to po co te pytania?

Ja tam na oko nie oceniam bo sloty często są do siebie podobne, a w dokumentacji jest napisane, że płyta posiada PCI i nie ma nic o PCIe. Jeśli Twoim zdaniem Domker i producent się mylą to grafika będzie działał, możesz śmiało kupić.

Na zdjęciu widać AGP 

Przepraszam was bardzo ale pomyliłem się moja płyta główna nazywa się am2nf6g-vsta a do tej będzie pasować 

Tak, płyta ma PCI-E. Pytanie tylko po co zmieniasz kartę. Twoja płyta ma zintegrowaną a na tej, którą pokazujesz na pewno nie pograsz w sensowne gry. Jest do tego za słaba.

A czy mógłbyś mi podać jakąś dobrą kartę do tej płyty ??

Napisz ile chcesz przeznaczyć na kupno karty, czy ma być ona nowa czy używana, jakie parametry ma twój komputer (nie zapomnij wspomnieć o marce i mocy zasilacza).

Procesor Amd athlon 64 x2 dual core processor 5000+ 2.61GHz

Ram 4GB

Zasilacz Modecom 400W

Płyta główna am2nf6g-vsta

Karta może być używana albo nowa do 200 zł