Głośnik bluetooth do 100zł

Cześć. Poszukuję dobrego i dość głośnego głośnika bluetooth ( na rowerze , gdzie jest nawet spory ruch , piknik) który ma chociaż trochę wyczuwalny bass. Cena: 100zł max i OLX ani aliexpress. I także jak według was gra JBL GO? Za 83zł na allegro można wyłapać ale są hejty na niego.

Tak, nie bierz tego HBL-a GO. Kolega mojego brata ma taki i brat mówił mi, że gra kiepsko. Ja mam w domu Lexibook’a BT500SW (wersja Star Wars) - zwykła bez tego “SW” na końcu - i powiem, że jak na głośnik za 90 zeta to gra całkiem spoko. Basu to może on takiego dudniącego to on może nie ma, ale gra głośno.
Link do tego głośnika:
https://www.ceneo.pl/43002047

Trochę za duży / mała dostępność. Chodzi mi o głośnik który kupię spokojnie w Sklepach euro , media expert , neonet i jako wyjątek Allegro. Jak oceniacie Creative muvo 1c? Niby nie głośny , ale według wielu osób wystarcza - a bass ma okej.

Bierz muvo 1c. Teraz można go kupić naprawdę tanio:

Jest dużo lepszy w brzmieniu niż JBL go do tego z tyłu ma głośnik basowy, więc dodatkowo ten dźwięk jest fajny, głęboki. Ja sam mam jbla ale kupiłem na prezent muvo i teraz sam muszę sobie sprawić bo jest świetny

Wybór padł na creativa. Bass może konkurować z droższymi głośnikami.

no i bardzo dobry wybór, będziesz zadowolony

Znajomy jakiś czas temu kupił co prawda za 200zł z Ali czy czegoś podobnego głośnik Xblitz, przeceniony był dosyć sporo. Wyglądem przypomina ten od Beatsa, podłużny okrągły. Gra całkiem fajnie, jak na sprzęt za tyle to jest mega zadowolony. Co do wyboru - bardzo dobry. Ten creativ jest wart swoich pieniędzy.

Gra nieźle jak na takie małe badziewie, wiadomym jest że nikt nie będzie się delektował brzmieniem głośnika mono w plenerze.
Ma radio i czytnik SD.

Creativy pod względem jakości dźwięku to dobry wybór, ale fajnie grają też głośniki od JBL model GO dostępne do też 100 złotych. Dźwięk jest czysty a sem głośniki dobrze wykonane - gwarantują do 5 godzin działania na akumulatorze.

Mam i polecam taki ładnie gra i ma wbudowany mikrofon Nillkin PlayVox S1