Glosniki 5.1 opinie

Mam pytanie chciałbym sie zaopatrzyć w głośniki 5.1 z firmy logiteh lub creative mam na to 300 zł czy warto jest je kupić. Jak jest z mocą głosu, czystościa dzwięku itp? Czy bede musial kupic inna karte dzwiekowa niz ta zintegrowana z plyta glowna?

Jeżeli twoja karta dziwękowa zintegrowana w płycie głównej obsługuje głośniki 5.1 to nie musisz. Chyba ze ta karta ci nie odpowiada. Ja osobiście mam pod kompem głośniki 5.1 ze standardową kartą i nie narzekam, Ja osobiście doradzam creative ponieważ miałem głośniki. tej firmy i nie sprawiały żadnych problemów.

P.S. nie podam konkretnego modelu ponieważ nie znam wszystkich parametrów głośników a ni ich cen (ciągle sie zmieniających)

Logitech X-530

Kup: Genius SW-HF 5.1 5000 - najlepsze w swojej klasie.

BTW,

Do tego porządną dźwiękówkę i będziesz zadowolony. ew. Modecom MS-5030

Nieprawda ligitech x-540 są świetne( bo je mam :smiley: )

musisz mieć dobrą kartę dźiwiękową np. coś z x-fi bo inaczej towje głośniki nie będą grać jak powinny!!( słabe brzmienie/ brak bassów/ zakłócenia)

Te Geniusy są mocniejsze :wink: i lepsze wyposażenie.

Polecam osobiście Creative lub Geniusy Logitech X-530 odradzam miałem je i zawiodłem się #-o

do głóśników raczej warto kupić dobrą dźwiękówkę i będziesz wtedy zadowolony :slight_smile: .