tak jak w temacie chcialbym kupic glosniki 5.1 w tej cenie… moze jakies cretive np A500 a moze cos innego?
Mówiąc szczerze, musisz dopłacić co najmniej 50zł. Logitech X530. Za 150zł to kupisz dobre głośniki 2.1.
w takim razie co bys polecil z dobrych 2.1 ktore by ladnie i glosno graly?
Ja polecam Logitech X-230 bardzo dobrze grają, dobry bas, dobra jakość, nie ma ani buczenia ani szumu.
5.1 http://www.ceneo.pl/67418 - 189zł
A jeżeli chcesz 2.1 żeby mocno i czysto grały to polecam Ci:
Powiem w prost. Nigdy nie słyszałem jak grają X-530 ale słyszałem i wielu na tym forum uważa że są bardzo dobre.
natomiast 2.1 Logitech X-230 ma mój kumpel i powiem Ci że pięknie grają i sam jestem pod wrażeniem jakie są głośne, a na 100% głośności tak samo czysto jak na 50%. Byłem u niego zobaczyć je pierwszy raz. Gdy podhcodziłem do jego bloku puścił muzyke. ja oczywiscie zwała bo wiedziałem że to puścił na wierzy bo było za głośno. Gdy wszedłem do domu to szok… to te małe głośniczki wielkości kartoników od mleka 0,5L tak głośno grają… Polecam w 100%.
Bardzo dobre są też Z-3e ale stoją powyżej 150zł :roll:
Z-3e ma brat cioteczny tego mojego kolegi o którym pisałem wyżej i powiedział że mają bardzo mocny bas.
powiedzmy ze te 150 zl to mzoe jeszcze ze 30 zl bym dorzucil ale to juz max
i chyba tak zrobie ;] w kazdym razie dzieki wielkie za podpowiedzi ;]
0 basu… Logitechy są lepsze i każdy to potwierdzi.
Logitech ma lepsze głośniki
Creativ ma dobre karty dzwiękowe.
Każdy mówi że Creative jest dobre dopóki nie usłyszy Logitech
Ja mogę ze swojej strony polecić Creative T6060 , nie jestem może wymagający, mi te głośniki odpowiadają.
Już dołożenie z Logitech X-230 do Logitech X-530 przekracza jego budżet, więc na X-540 tym bardziej mu nie starczy…