Mój problem jest taki ze jak chce słuchać muzy z kompa to głosniki sa ma maxa i bardzo cicho graja.W ustawienia jest wszystko ok sprawdzałem juz 100 razy. Dodam ze gdy podłącze głośniki do mp4 to normalnie graja.Po odinstalowaniu i zainstalowaniu jeszcze raz sterowników z dzwięku dalej jest to samo i po podłączeniu z głośników do kompa to mi wyskoczył komunikat ze znalazło jakies sterowniki (z dzwieku) gdy klikam zeby zainstalowało i pobrało aktualizacje z neta to po “zainstalowaniu” pisze ze sie nie zainstalowało dobrze i moze działać niepoprawnie czy jakos tak. POMOCY
Spróbuj zainstalować te sterowniki, sprawdź czy wszystkie wtyczki są do prawidłowych wyjść podłączone i jeszcze raz 101 raz zobacz w ustawieniach systemowych czy dźwięk masz na 100% pogłośniony i czy sterowniki te które zainstalowałeś na początku nie zainstalowały jakiegoś programy który kontroluje głośność
Poczytaj Konkretne tematy… ze zwróceniem szczególnej uwagi na pierwszy post. Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty - proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.
Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.